Зварювати литі диски цілком реально, знаю з власного досвіду (сам зварюю).Попадались навіть такі безнадійні, що від удару гнуло балку!!!Зварив і їздять . Тільки одна порада - не давати прокатувати на станок ,який призначений для правки стальних дисків, бо наші "Кулібіни" так прокатають, до паперової товщини!!!!!
Всім ще раз привіт! На рахунок зварювальних робіт. Є людина яка тим займається, проводить будь-які зварювальні роботи. Не сприйміть за рекламу, оскільки ніякого відношення до того хлопаки я не маю. Не знаю чи можна тут вивішувати лінки на інші сайти, але я попробую. Якщо щось порушую - прошу модерів знести мій пост. Лінк викладаю суто з погляду допомоги тим кому тре провести якісь складні види зварювальних робіт, оскільки не всюди можна зварити нержавійку чи чавун. Ось лінк http://www.uahunter.com.ua/forum/emont-pereoborudovanie-ohotnichxe-bolovnoy-tehniki-t37600.html В підписці є телефон того зварщика. Пише що робить також все до авто(дуги, захист, глушаки і тд.) Його цін не знаю.
мало того шо в києві, так ще й дисків не варить Реклама забойна Непийпиво, яке має відношення зварювання глушаків до зварювання дисків?
1) То що в Києві не проблема, в Україні маса перевізників. 2) Диски він варить. 3) Про глушаки написав просто так, може комусь знадобиться. Ну і останнє у своєму пості написав "не сприйміть за рекламу". З повагою!
там відкривається просто карта Винник, мітки нема ... а шо ти чув про того Ігоря? чи можна довірити таке діло любому сварщику ?