Зависока напруга на масі

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем kym, 15 січ 2011.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    На власному авто тикнув тестером на мінус АКБ і на масу на двигуні = 0.33в. Допуск 0.25в. Два дні з перекурами шукаю де бере лишніх 0.08в... хоча краще щоб був 0.... бо на насосі напруга падає майже на 2 в. Вже всі масові точки передивився....блін там дротів не початий край. Може хто має яку технологію щоб скоріше бо буду ще два дні шукати....)))))))))))

2. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    А в чем проблема, садится акум?:hi: 0.08 вроде не так много!

Останнє редагування: 15 січ 2011
  3. kym

kym Аксакал

a 100
    Напруга на бензонасосі на 2в впала....а значить тиск бензи меньший. І для компютера не добре....і головне що як не ліквідувати то скоро буде 0.5в а це вже буде вприск збивати.

4. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Может вам пригодится! http://automn.ru/audi-100/audi-3228-10.m_id-298.m_id2-304.html
    Наверное 2 варианта, или насос дохнет или ком слабую напругу дает ( что маловероятно, но не исключено! Может КОМП регулирует напругу от оборотов ИМХО:scratch_one-s_head:)

Останнє редагування: 16 січ 2011
  5. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Шось або я не зрозумів або що. Але як на мене це лише вказує на поганий контакт між масою і мінусом, десь окислився контакт, що спричинює опір і що спричинює в свою чергу виникнення різниці потенціалів.

Останнє редагування: 16 січ 2011
    • Подобається Подобається x 1
  6. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Поміняй косічку маси(ще ліпше щоб більшого січенія) і позачищай добре всі точки з"єднання по мотору і кузову під капотом(якщо це ауді А6, в 100 кузові, то таке в мене було)там їх 8.Після такої процедури 99,9% все стане ОК

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Так і є... просто багато точок зєднань на масу .... вроді всі передивися перечистив, а результату нема. Тре напевно масові дроти поміняти...

8. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    если не секрет- а каким тестером измерял- если китайцем 838- то там и есть погрешность около 0.07 в- такие вещи надо измерять поверенным стрелочным.

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Цікава ситуйовина, кстаті, сьогодні собі на всякий випадок поміряв, 0,01В)))

10. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Це якесь конкретне місце чи просто блок циліндрів, я і собі поміряю...

11. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я теж поміряю, одразу ж як відкрию капот, а то туди вже місяці 3 не заглядав ;) Ш спецом візьму обидва тестери ( стрілочний і цифровий) .

12. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Ото ви фігньою маєтесь, якщо є різниця поненціалів між мінусом аккумулятора і массою то вказує на погане з"єднання.
    Вихід:
    1.поміняти клеми на аккумуляторі
    2.перечистити всі силові масси (аккумулятор-корпус, корпус-двигун)
    3.поміняти силові косички (мідь втратила питому провідність, тупо згнила)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)