Усім доброго дня ! Можливо хтось підкаже в чому справа: гольф3 ADZ 1.8 після ночі простою не заводитья. Стартер працює, мотор крутить, але не заводиться. Після того, як прогрію феном трамблер (в області датчика холла) машина заводиться зразу. Якщо я правильно розумію - пора міняти ДХ. Чи варто ставити лише новий, який коштує не дешево, чи можна б/у (на Іскрі 35 $ разом з розбитим трамблером) ?
Новий оригінал дуууже дорого, новий замінник проходить менше бу оригіналу, при однаковій ціні. Для мене вирішення такої задачі однозначне. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Десь коло того... той конденсат може падати вниз а там якраз ДХ. А тебе на трамблері є чорний захисний футляр.... якщо є раджу викинути під ним якраз і збирається волога
Той футляр я трохи поламав, коли міняв кришку і бігунок, тому викинув його ще весною. На предмет конденсату під кришкою - ще не заглядав, планую сьогодні.
Доброго вечора усім ! Перепрошую, що довго не відписував - машина стоїть в гаражі, руки не доходять. Щодо конденсату під кришкою трамблера - там сухо ! Іскра є від катушки до трамблера, а від ного до свічок - НІ !(це при перевірці на холодну). Після описаної вище процедури нагрівання феном трамблера(в області фішки ДХ), коли авто заводиться практично відразу - іскра Є ! Мабуть буду міняти трамб. Можливо є якісь варіанти шротів із постійно наявним асортиментом - буду вдячний !
Прозондуй про наяність датчика холла... Я в себе недавно міняв...ось ссилочка на заміну в Ауді https://www.drive2.ru/l/288230376152632072/ після заміни проблеми пропали