заводиться тільки після того як нагрію трамблер феном

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем hyp, 25 лис 2014.

1. hyp

hyp Новачок

VW Golf 3 1.8
    Усім доброго дня ! Можливо хтось підкаже в чому справа: гольф3 ADZ 1.8 після ночі простою не заводитья. Стартер працює, мотор крутить, але не заводиться. Після того, як прогрію феном трамблер (в області датчика холла) машина заводиться зразу. Якщо я правильно розумію - пора міняти ДХ. Чи варто ставити лише новий, який коштує не дешево, чи можна б/у (на Іскрі 35 $ разом з розбитим трамблером) ?

2. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Новий оригінал дуууже дорого, новий замінник проходить менше бу оригіналу, при однаковій ціні. Для мене вирішення такої задачі
    однозначне.
    Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    А може просто конденсат під кришкою збирається а феном ти його висушуєш і все....
    До чого тут ДХ?

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Десь коло того... той конденсат може падати вниз а там якраз ДХ.
    А тебе на трамблері є чорний захисний футляр.... якщо є раджу викинути під ним якраз і збирається волога

5. hyp

hyp Новачок

VW Golf 3 1.8
    Той футляр я трохи поламав, коли міняв кришку і бігунок, тому викинув його ще весною. На предмет конденсату під кришкою - ще не заглядав, планую сьогодні.

6. hyp

hyp Новачок

VW Golf 3 1.8
    Доброго вечора усім ! Перепрошую, що довго не відписував - машина стоїть в гаражі, руки не доходять. Щодо конденсату під кришкою трамблера - там сухо ! Іскра є від катушки до трамблера, а від ного до свічок - НІ !(це при перевірці на холодну). Після описаної вище процедури нагрівання феном трамблера(в області фішки ДХ), коли авто заводиться практично відразу - іскра Є ! Мабуть буду міняти трамб. Можливо є якісь варіанти шротів із постійно наявним асортиментом - буду вдячний !

7. Dizel

Dizel Початківець

Audi B4 80 Avant 2.0E
    Прозондуй про наяність датчика холла...
    Я в себе недавно міняв...ось ссилочка на заміну в Ауді https://www.drive2.ru/l/288230376152632072/
    після заміни проблеми пропали

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)