Де таке можна купити? І чи є від того якась користь? Мені то діло в основному потрібно щоб не вимазувався мотор.
Мені здається від вимазування мотора воно не поможе, а купити можна на базарі, я колись на Кривчицькому бачив, коштував шось 250 грн
Ні чого не гріється. А зихист я зробив сам. Лист 3 мм толщиной: Довжина 96см - 1м Ширіна 60см Спереді крепив к балке на котру становиться "радіатор" Сзади к подрамнику Закриває поддон і КП
CONFIG Маститись двигун і так буде В оригіналі там мав бути заїист, але тільки там де ремні йдуть, маленька така пластинка Правда майстри казали шо дууууже рідко її на машинах бачать А нарахунок захисту то Гольф, Пасат і т.п. є створенні для асфальтових доріг і нема чого на них вишивати по бездоріжжю
Та мені на роботу добратись то треба через таку пилюку переїхати.... воно всьо литить на мотор а там і діра через яку повітря в салон тягне
Відповідь: Захист піддона Та і від ударів та бляшка з кривчиців не поможе. При такому ударі, що пробиває піддон в ВВ, пробивається і захист. В мене було багато дуже сильних ударів по піддону, але він тільки гнувся. Як і буде гнутися піддон. Щодо температури, то на 1,6 вона не виходитиме з норми. Наприклад в мене на 16 клапанах вона (т масла) доходить до 145 по цельсію, піддон буде критичним додатком. Бачив в знайомого в Києві оригінальний піддон. Це штука, яка кріпиться до блока двигуна (там, виявляється, є спеціальні отвори), має 5 повздовжних ребер жорсткості. Дуже міцна, легка штука, що не впливає на теплообмін. Постачається на поліцейські машини. В нього коштує 50 баків. Я пожалів, правда, тепер бачу, що кривчицька бляха в тій же ціні . А ось і свідчення його оригінальності - він тут номер один. http://www.elcats.ru/vw/parts.asp?mdl=077&unit=78603CD6
Відповідь: Захист піддона Можу сказати одне, піддон зимою від налипів снігу (лід) помічна штука, ну і іноді помагає на якісь горбики. Багатокубові машини може дійсно будуть страждати від перегріву.
Відповідь: Захист піддона Привіт, всім, дозвольте і я пару слів вставлю. По-перше, мотор буде грязний не тільки від того що їздиш по бездоріжжю, навіть по наших дорогах в місті - результат один і той самий. Чесно кажучи, я теж задовбався вже чистити двигун, вічно в піску і болоті після дощів, навіть капот після дощу грязний з середини. Мотор знизу незахищений, і навіть при повільній їзді по мокрій дорозі та калюжах, все одно забризгується, бо видно всю дорогу під мотором. Коли недавно, приблизно два тижня назад, робив стартер (мені його зробили як новий), майстер порекомендував поствити захист з ударостійкого пластику, щоб мотор був чистим і стартер та інше не закидало болотом. Каже, що такі захисти продаються біля податкової напроти зеленого господарства, де запчастини до Пежо. Коштують до 60 баків. По-друге, незнаю як до Фольців, але у батька ВАЗ-2105 з заводським захистом, одним словом мотор практично закритий знизу, і на диво мотор постійно чистий, про капот знизу я взагалі мовчу, інколи трапочкою повитирав і все.
Відповідь: Захист піддона До-речі, бачив раніше як на мене круті захисти (з товстого металу) в магазині БОШ-СЕРВІСу на початку Кульпарківської. Правда ціна була висока десь приблизно 400-500 грн.
Відповідь: Захист піддона В Киеве под заказ из авиационной дюрали на Леон делали. Вт это реально вещь - он, во-первых, гибкий - не передает весь удар на кузов, а сначала играет сам... Не знаю как на G2, на G3 1.4 поддон расположен сразу за подрамником и все удары принимает на себя именно он - пару раз бывало....
Відповідь: Захист піддона Хто має креслення чи взірець піддону на Б3/Б4 пасат? Я знайшов людей які з грубої нержавійки зроблять задармо, гріх не скористатися таким, але креслення немаю : ((((
Відповідь: Захист піддона Юра, я би теж не відмовився. Давно мрію про таку штуку. Потробую десь пошукати, може знайду. А ще в інеті найшов фірму, яка продає такі захисти. Просто бомба, правда ціна кусається. http://astra.dn.ua/index.php?p=159
Відповідь: Захист піддона Я не ліз в таку ссилку, я думаю краще на базарі взяти захист, принести майстру, він швиденько змалює креслення і віддати типу не підійшло, а потім хлопці з цих креслень виготовлять, ще вони мені колись повністю зробили з нержавійки задню банку глушака для Джетти, майстри казали, що Джетта вже згниє а та банка буде жити і жити :mrgreen: То я вирішив і нержавіючий піддон собі кліпанути.:-D
Відповідь: Захист піддона Давай так, я тобі нержавіючий захист піддона а ти ржавіючого свого Гольфа. Підходить?:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: