Вирішили зробити "дорослу іграшку". Поставити мотор від wolksvagen ххх на кузов запорожця. Детальніше по ссилці, http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=5&t=10350 відписувати можна тут.
от і назвете то wolksvagen :rofl: я раз сидів в степана як ті майстри приходили шукали до нього стартер
слабо!!! бо всьо шо могли видати ЗАЗовські інжинери вони вже видали взагалі який сенс тої акції?? який кінцевий результат чекаєте отримати?
та я серйозно.. в любій переробці є якась мета.. наприклад економія палива, зменшення часу розгону до 100 і т.д. а якшо шось робити і незнати нашо то робити то просто калхоз коробка яка там буде стояти?
Треніровка перед маштабнішим проектом. Така відповідь тебе задовільнить? ну ти сам все написав. економія палива?! думаєш не буде? зменшення часу розгону до 100?! Думаэш не поїде? і це не основне. Ще є така штука, як "радість творчості". От захотіли зробити - робимо. Робимо з того що є, і що дозволяє бюждет. А словом, чого це я маю оправдовуватися перед тобою, тобі лиш би "покачатися "
не маєш просто ти прийшов сюда і запитав думки інших.. от я використовую своє правоі їх висловлюю.. то коробка яка буде ЗАЗ чи VAG?
Я написав питання, які ти просто проскіпав, вже 4 відповіді, хоча я знаю добре, що принаймі на одне з них, ти відповідь точно знаєш(ну або принаймі маєш знати). А ти просто почав чисто "ржати". Коробка буде від ЗАЗ, а якщо не буде витримувати - будем думати(по ходу має витримати)
2Solaris ну чого ти вчепився ? Ну мають хлопці бажання час і прямі руки то нехай роблять, ну в людей може таке хоббі, та ти відразу "яка мета"? і тд. В першому пості написали "доросла іграшка". А яка мета іграшки ? зразу і відповім - ГРАТИСЬ !!!. 2Pier - молодці, успіхів, нажаль конструктивно вам не можу допомогти. 2Адміни пропоную почистити тему і залишити в ній тільки корисні дописи, тобто допис N1
ну то нехай так і напишуть.. таке враження шо дитячий форум? тіпу задав 2 питання вже всі кричать шо його обіжають якщо дописи потруться це буде неповагою до їх авторів бо вони стосуються теми!!! Pier, я думаю є сенс ставити той мотор з гольфовською коробкою бо ЗАЗовську навіть якшо і не порве то передаточні числа розраховані на інший мотор..
Цілком згідний з Солярісом, мотор для проекту вибрано невдало, тут як мінімум треба було карбюраторний 1.8 на 90 коників ставити, або інжекторний на 112 коней. Такі мотори в принципі не така проблема знайти і ціна їх не така висока як наприклад 16-клапанного (то була би бомба). Справді, коли вже робиться така значна робота, то щоб в ній був якийсь сенс, треба аби результат був відчутним. Я сумніваюся, що 1.6 дизель дасть відчутний результат. Ну і головне, якщо ти вже вирішив писати на форумі VW-клубу, то варто хоча б знати, як пишеться слово VOLKSWAGEN
во-во тому я і спитався нарахунок мети того діла.. автор написав шо воно буде ліпше їхати ніж стоковий мотор але як сказав Мартіні не завше ігра стоіт свєчь..
Ну може і дійсно ліпше буде їхати. Наприклад до 100 буде розгін не за 25 секунд, а за 20 Із зАпорами на світлофорах можна буде сміливо тягатися
Duke Дякую за підтримку. А я хіба не так написав? Я також. Я на твої відповів. а ти? Погоджуюся(іншої немає зараз). Також я запитав, про оберти, ніхто не відповів. В заз 4.5, тут - явно більші. Нічого страшного, якщо поїде швидше. Хто буде спонсором іншого мотору? ну або спонсором взагалі? цей дістався за 200 у.о. Я ж написав, робимо з того, що маємо. Можна і не бавитися. Можна спустити все на ігрові автомати, або пропити, а по вечорам, перед ящиком, дивитися "мильні опери". Опечатка, з ким не буває. Тагятися з ніким не будемо.
приїжай на зїзд подивишся з чим можна бавитись замість гральних автоматів і заодно покатаєшся на практично повній моторній гаммі моторів фольца.. мотор за 200 баків можна би було найти і бензиновий 1,8
а вот у меня один инженер мотор купил1.6 и впихнул просто не чтоб гонять а чтоб надежнее было и ездит говорит 140 идет расход 8 литров на светофоре уходит первый особенно зимой