http://topfeld.narod.ru/ozonator.html Ось випадково надибав на статтю чувака про цікавий ефект збільшення потужності двигуна завдяки встановленню іонізатора повітря. Як ви думаєте, чи вато то уваги? Нажаль фізичного пояснення ефекту я не бачу. Можу спробувати повторити схему. Як на мене цей пристрій потрібно включати лише періодично, для видалення нагара, при їзді по місту. Може то і брєд все. "Однажды подметил интересную вещь – машина всегда резво ехала после дождя. После грозы бывало и того лучше. Да и самому легче дышалось. Во время грозы или дождя приземная атмосфера насыщается отрицательными ионами. Вот с этого и начались мои изыскания по «дыханию» двигателя, в прямом смысле этого слова. Из подручных материалов я собрал ионизатор воздуха и установил его перед воздушным фильтром. Мои догадки подтвердились – уже через 20км пробега с ионизатором я стал ощущать улучшения."
Відповідь: Збільшення потужності. В чому суть ефекту? Ну хто розуміє шо то бред той розуміє а хто ні. Знач так яка пропорція бензини до повітря ? 15 до 1 тобто якщо за годину холостої роботи мотора він бензи зїсть 1 літр =1000 куб.см то повітря 15000куб.см = 15м.куб то обєм десь такий як приблизно обєм стандартного желізного гаража (може гараж трошки більше має) Яким повинен бути іонізатор повітря щоб наситити такий обєм? а якщо ми говорим про збільшення потудності? то ми розглянем не холостий а робочий цикл за годину в пробці можна зїсти 8-10 літрів відповідно чи зможе той супер пупер іонізатор наситити 120-150кубометрів повітря? БРЕД Павіть промисловий Плазморіз незможе стільки повітря наситити. То простіше кисневий завод собі під капотом поставити. Додано через 1 хвилину Люди не вірте в то що вам пишуть на заборах, там переважно будова.
Відповідь: Збільшення потужності. В чому суть ефекту? Про які кубометри йдеться ? 1 кубометр то є 100х100х100 = 1 000 000 куб. см. А 15 000 куб см. то є всього навсього 15 літрів - одне відро, а не цілий гараж Та і взагалі розрахунки неправильні якісь. Вимірювати треба в кілограмах. 1кг бензини до 15кг воздуху. А вот скільки то в обємах = то треба на плотність дивитися. Може там і гаража мало буде.
Відповідь: Збільшення потужності. В чому суть ефекту? Згоден нетак написав не куб.см а кубометтри, але від того суть не міняється, для багатьох і такі дані читати то з області фентезі, тому я не уточняв а приблизні дані написав. одним словом про іонізатор повітря всі зрозуміли. то дуже схожа казка про газ в колесах.
Відповідь: Збільшення потужності. В чому суть ефекту? Підтримую що суть того проекта ідентична з вприском NO2.Нащо видумувати велосіпед?