Здається шо тече пічка.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем KJaR, 20 лют 2008.

1. KJaR

KJaR Початківець

VW Golf II 1.6D 1987
    Періодично треба було доливати тосол мені в машину, бо все він кудись втікав. Я все собі думав куди він може діватися? В салон ніби не текло, всюди ніби сухо, але недавно замітив шо як пічка довго включена то шось погано мені їздиться і шось мені сильно голімо стає, і принюхавшись почув шо як тільки включаю пічку зразу чути запах тосолу. Напевно він десь просочується потроху в пічці, а я мало того шо його повинен доливати, так ше ним і дихаю. Як думаєте, як залити герметик до тосолу -- то це поможе чи ні? І чи варто таке робити, для системи охолодження він не зашкодить? Чи, може, треба знімати пічку (шось мені здається шо то дуже марудна робота 8-/... )?

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: Здається шо тече пічка.

Замін пічки на моїй памяті на цьому форумі хлопаками було зроблено немало. Краще міняй її. І не користуйся герметіком. Він використовується тількі щоб доїхати до сервісу. Постійно його краще не юзати.

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Герметик в охол. рідину це афігенна тєма для того шоб гріванути мотор і попасти в заміну голови як мінімум. Думаю шо при такому порівнянні радіатор пічки за 50-70 грн. і півдня роботи це не питання.

4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

Часто на заборі написано"***", а як правило за забором йде будова.
    Ніколи не вір тому шо написано на тих герметиках, а також шо написано на присадках, міняй радіатор і непарся.

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Знайоме відчуття. Після поїздки стає хреновасто, спазми здавлюють горло. А ще у мене дуже потіло лобове вікно. Міняти радіатор пічки однозначно

6. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

підтримую повністю, не такі то вже велики гроші щоб вграти мотор всілякими герметиками.

7. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

сам радіатор то не дорогий, але поминяти трохи мазгайобка.

KJaR юзай пошук, тут десь є цілі звіти по заміні радіатора пічки.

8. KJaR

KJaR Початківець

VW Golf II 1.6D 1987

Дякую, буду пробувати міняти. =)

9. teratino

teratino Початківець

Jetta coupe
    В мене от така проблема потіє лобове і брудне протру за пів год знову те саме. В мене також радятор пічки тиче????? дякую за відповідь:)

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ні!!! в тебе тече пічки раДЯТОЛ :)
    Заїжджай до мене, поміняю :)

• Подобається Подобається x 1
  11. teratino

teratino Початківець

Jetta coupe
    Дякую я сам попробую

12. teratino

teratino Початківець

Jetta coupe
    Дякую але мені ще треба кріпленя панелі зробити такшо буду пробувати сам

13. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    Останніх декілька днів на 2 та 3 швидкості вентилятор пічки почав видавати писк-шум, неголосно, але було б добре то усунути. То обійдеться змазуванням, чи заміною моторчика?

14. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    В мене обійшлось змазуванням, правда не сам робив, а панель і так знімали, то ж легко відбувся.

15. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Запах ще може давати не герметичність в підкапотному начинні, я тоже думав шо в мене пічка пішла спати, але оказалось шо тройник протікав і вентилятор затягував той запах в салон!

16. Руль

Руль Новачок

vartburg 1.3
    В мене соти забиті в радіаторі пічки.У львові це десь роблять.Підкажіть де і скільки коштує.:nea:Заміна не реальна

17. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    096 322 55 95 до Артема Донецького звернись він в тому спец))).

18. kym

kym Аксакал

a 100
    Останній раз таке робили більше не будем. Три дня клеїли пічку... мінінгіту купа. заклеїш в одному місці даш тиск - тече в другому... шкіра не варта вичинки ... навіть як заклеїш то невідомо як довго буде тримати.... пласмаса і ущільнювачі старі крихкі. Шукай другу або підбирай якусь іншу яка тобі підійде

19. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Алвейс кока-кола, або оцет))

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Нічерта не поняв. Що таке соти, що поганого в тому що вони забиті, і зачим їх клеїти. І головне... в чому спец Донецкий??? В сотах? Він що, пасічник?
    Єдине з чим погоджуюсь це
    що б це не означало :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)