Згоріла частина проводки

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем IgorEx, 10 лип 2008.

1. IgorEx

IgorEx Початківець

VW Vento 1.8 1992
    Клубна карта:
    000495
    Перетерся під капотом провідок що підключений до троса газу. Після того як він замкнув, задиміла проводка. В результаті зіпсутий цілий шлейф дротів (приблизно 26 тонких і два грубих), що йдуть до якогось комп’ютера (digimax), що знаходиться під правим переднім сидінням.
    Розібрав пів салону, поки знайшов спалену ізоляцію на тому шлейфі. Може хто знає де точно є куски проводки або ціла від Golf 3 або Vento.
    Буду вдячний за швидку відповідь.

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Згоріла частина проводки

Не впевнений, що буде просто знайти готовий жгут, на кожну комплектацію машини кількість дротів у ньому могла різнитися. Тому моя порада - їхати до електрика, нехай він поміняє дроти на спаленій ділянці, додавши перед нею ще один роз'єм.

3. IgorEx

IgorEx Початківець

VW Vento 1.8 1992
    Клубна карта:
    000495
    Відповідь: Згоріла частина проводки

Дякую за відповідь, хоч когось чуже горе зацікавило.
    Почитав трохи інтернет і вияснив, що той комп’ютер під сидінням «Digimat» відповідає за управління автоматичною коробкою передач, яка колись стояла на цій машині. Машина заводиться і їздить, і без нього.
    Проводку розмотав, полікував постраждалі дроти і завіз машину до електриків, щоб остаточно навели порядок зі всією проводкою.
    Раджу всім заглянути під капот і подивитись чи не труться де-небудь дротики один до одного.
    Моє щастя, що встиг зірвати клему вчасно…

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)