Перетерся під капотом провідок що підключений до троса газу. Після того як він замкнув, задиміла проводка. В результаті зіпсутий цілий шлейф дротів (приблизно 26 тонких і два грубих), що йдуть до якогось комп’ютера (digimax), що знаходиться під правим переднім сидінням. Розібрав пів салону, поки знайшов спалену ізоляцію на тому шлейфі. Може хто знає де точно є куски проводки або ціла від Golf 3 або Vento. Буду вдячний за швидку відповідь.
Відповідь: Згоріла частина проводки Не впевнений, що буде просто знайти готовий жгут, на кожну комплектацію машини кількість дротів у ньому могла різнитися. Тому моя порада - їхати до електрика, нехай він поміняє дроти на спаленій ділянці, додавши перед нею ще один роз'єм.
Відповідь: Згоріла частина проводки Дякую за відповідь, хоч когось чуже горе зацікавило. Почитав трохи інтернет і вияснив, що той комп’ютер під сидінням «Digimat» відповідає за управління автоматичною коробкою передач, яка колись стояла на цій машині. Машина заводиться і їздить, і без нього. Проводку розмотав, полікував постраждалі дроти і завіз машину до електриків, щоб остаточно навели порядок зі всією проводкою. Раджу всім заглянути під капот і подивитись чи не труться де-небудь дротики один до одного. Моє щастя, що встиг зірвати клему вчасно…