Привіт, хлопці! Знаю, що подібна тема обговорювалася на форумі у 2007 році, але трохи в іншому ракурсі. Терпіла-терпіла, а далі вже шляк трафляє наглий! Пару років мене не було на теренах рідної України. Може закордон мене трохи розволочив, але накипіло. Завтра виїжджаю, тому скажу все, що думаю. 1) Чому, коли бачать жінку за кермом, впихаються обов"язково перед нею? 2) Чому на заправці працівники БЕЗАПЕЛЯЦІЙНО самі хочуть вставити пістолет, хоча жінка кричить з-за керма з усіх сил: не треба-а-а!? (бо має гіркий досвід фарбування крила Тойоти після того, як заправник гупав кулаком по кришці бака, яка відкривалася зсередини і переконував: вам замерзло) 3) Чому, коли жінка виїжджає з "Торпедо" за правилами, чоловік, який їде назустріч (під знак), вперто не вступиться з дороги і показує всі свої пальці, а здати назад нема ніякої можливості, бо за бусом жінки вже зробилася черга з кількох авт? 4) Чому зміна смуги руху у Львові - це твоя особиста проблема? А, якщо ти не впхаєшся нагло туди, куди тобі треба, то так і будеш намотувати кілометри в іншому напрямку? 5) Чому, дзвонячи за оголошенням "Продам буса", просять покликати до телефону чоловіка? 6) І врешті, чому на повороті з об"їзної на Басівку всі бачать жінку, яка на рідних дорогах пробила обидва правих колеса (а запаска тільки одна) і протягом трьох годин НІХТО, ну зовсім ніхто не зупинить і не спитає: може, хоч добрим словом помогти? Хлопці, ЧОМУ-У-У-У???
Тому що: 1.Безкультурщина 2.Наглота 3.Невихована худоба Список можете продовжити самі а потім питання: "Чому ми так погано живемо? ми така гарна нація, такий працьовитий народ з мозолями, ми такі культурні файні і ...........
Мені здається у Вас якийсь комплекс "жінки". Все перечислене крім буса трапляється з усіма як з жінками так і з чоловіками. "Жінка" тут нідочого. ПС: Я один з тих хто ненавидить жінок за кермом але не маю звички "впихатися" перед ними чи перешкоджати у русі будь-яким чином.
5 пункт дуже сподобався. А так всі ці пункти дійсно відносяться до всіх водіїв незалежно від статі. Це у нас така "культура" поведінки на дорозі.
Таку саму тему може створити водій запорожця, москвича чи ше якоїсь біди, замінивши слово "жінка" на слово "запорожець"... крім пункту 5 звісно. Як на мене - це все якись дивний стереотип. Зі всіма таке стається і жінки тут анідочого. Звісно бувають випадки коли дивно запарковане авто, або дивна поведінка на дорозі і відразу фрази: "Напевно баба за кермом!?!", і коли виясняється, що там таки жінка то відповіді "хаха, точно, я ж казав"... Але це ніяк не пов"язано з вище написаним. ІМХО.
це не тільки проблема жінок +1. безкультурщина так. я дивуюся коли в нас водії не зупиняють коли ти виставив знак і стоїш на аварійці.(якось мені фортить, бо недавно сталася халепа покруче ніж 2 пробитих колеса на обїздній в 12 ночі і хороші люди допомогли за що безмежно вдячний) проблем насправді набагато більше. потрібно піднімати культуру на дорозі.
Действительно,все что написано здесь не относится к "женшинам",не вы одни страдаете от этого!Безкультуршина полная!Єто наверное касается процентов 80 людей которіе сидят за баранкой!А особенно водители маршрутки(єто вообше отдельній вид),уверет что все самной согласятся!!!И от этого,не вскором времени мы избавимся!!!!! А по второму пункту: Ну начнем стово что,это его работа!!!А то что заправшик чтучал по крышке(тяжолый слусай,наверно с головой не все впорядке),а может просто хотел вам понравится и не получилось
Також з цим згідний на власній шкурі це відчув коли по роботі Їздив на Волзі 24 (пікап) ніхто не пропускав,а після роботи сідав на свою (Джету)то без проблем (МАЙЖЕ) уродів хватає.Хотя чим дорожчя машина тим і культури меньше.Саме більше дістає коли ти когось пропускаєш а ззаду тобі сигналять,так і хочеться вирвати його сигнал (так мій колега зробив)
тому що .... процитую підпис одного з членів клубу, правда не памятаю чий іменно: "дурнів мало, але вони розставлені так що постійно на них натрапляєш".
А можна довідатися, чому ви їх (тобто, нас) за кермом ненавидите? Може, у вас комплекс? Наприклад, жінка (говорю про себе) знає, що направо повертати можна на головний зелений сигнал світлофора, а на додатковий можна лише за умови, що не створюєш аварійної ситуації і нікому не заваджаєш на дорозі. Натомість мужчини вперто стоять і чекають додаткового сигналу світлофора. А коли спробуєш сигнальнути йому, щоби прокинувся, то знову бігом починає перевіряти, чи всі його пальці на місці. Жінка знає, що, якщо головна дорога повертає, то не треба вмикати поворотника, бо цим вносиш непорозуміння в рух. Жінка знає, що, якщо справа в тебе перешкода у вигляді дружнього авта, то на перехресті рівнозначних доріг мусиш її пропустити. Жінка знає ще дуже багато речей. Чому ж Ви, Sasa, так нас ненавидите? А взагалі, хлопці, дуже дякую за реакцію на мій крик душі. Я зрозуміла, що справді ви маєте такі ж проблеми (хіба що крім п"ятого пункту). Тоді, здається, тема мого допису мала би звучати "Культура їзди в Україні". Гарних нам всім доріг і щасливих повернень додому!
та не такі ми всі погані. Просто нас, нормальних, дуже мало, криза так сказати на нормальних мужиків в країні, а рагулів тьма. Вот ми і губимось серед тої рагульноти Особисто мені також не дуже подобається жінка-водій, так як показує мій водійський досвід 98 із 100 жінок-водіїв на дорозі туплять, а деколи ведуть себе повністю неадекватно. Правда і мужики є неадеквати повні на дорозі, проте їх співвідношення значно менше у порівнянні з жінками. Тому і склався такий стереотип - жінка за кермом всерівно що мавпа з гранатою, бо неможеш передбачити як вона себе поведе в наступний момент. Хоча я особисто з жінками на дорозі веду себе ввічливо, так як правило вона (ввічливість) нагороджується як мінімум приємною посмішкою. Все ж таки що не кажіть - тільки жінки прикрашають наше тимчасове перебування на цій землі. А посмішка жінки, котрою вона тобі подякує за те що ти її пропустив в пробці чи дозволив повернути перед тобою, повірте вартує тих пару секунд що ти потратив для неї. Перевірено на собі.
сьогодні їхав з центру від церкви Андрія і скажімо до Стрийською 1. коли виїзджав з ліва машин взагалі не було тому висунувся на пів дороги. і мудак не пропустив мусів пхатись (потім той мудак за мною опинився) 2. я пропускав 1 машину з другорядної а впхалось цілих три... (я розумію що всі хочуть їхати) 3. а потім почався повний звіздец всі сигналять і ніхто не їде (а у мене малий в жінки на руках від тої духоти і сигналу риве і кричить. 4. коли виїхали на вул. Князя Романа то хотів тою вуличкою на проспект Шевченка попасти а там перерито...(ще один мудак вирішив посигналити мені що позаду стояв...То я вже хотів йому той сигнал вирвати і в одне місце запхати(правда він не бачив що там вуличка ремонтується і він туди вїхав а потім не міг виїхати) 5.і вже на перехресті біля Цитрус дискаунт виїхала жінка за кермом виїхала на зайняте перехрестя але у неї вибору небуло інакше вона б ніколи не виїхала б звітам... а за нею ще мужик поперся... і перекрив знову рух... саме цікаво що один на іномарці взагалі по центру того перегрестя рухався проти шерсті... отже висновок за весь цей рух одна жінка виїхала на перехрестя не впхалась тому я невважаю що вона зробила щось не так. а мужиків, які бібікали, перекривали дорогу, пхались в три ряди, їхали проти руху, під знаки - валом... тому я не вважаю що жінки погані водії... вони безпечніші... а то що потрібно піднімати культуру водіння то це точно...
якби це був не бус а легкове авто думаю точно б хтось зупинився... а жінка і бус трохи підозріло виглядає... мені здається що за кордоном взагалі ніхто б і не зупинився - там допомога одна евакуатор...
Все пізнається в порівнянні. В сумі своїй львівські водії набагато культурніші ніж цілому по Україні (ну в сім'ї теж не без Івана). І випустять з бокової і пропустять в ряд і ще багато чого. Є звичайно придурки, але їх чим раз менше. у Львові ще й специфіка своя - їздити в принципі тяжко...вузькі вулиці, купа машин дурацькі, розвязки, дурацькі знаки. Можу точно сказати ...хто впевнено чується на львівських дорогах той в любому місці чується добре. Жінкам у львові на дорозі теж не позавидуєш... бо різниця в статі теж дається чути. І я б не сказав що в Європі набагато культурніші водії.... там вони законослухнянніші ...щоб поїхати під знак, або поставити машину під знак - проблематично для них і нормально для нас коли ДАЇшника нема...))))))))), але в Європі вам ніхто на дорозі ніколи не стане і не поможе колесо поміняти максимум можуть номер евакуатора дати. Але на загал не так все зле.... головне на дорозі до всього ставитись по філософськи і мати стиль їзди коли ти нікому не мішаєш.
Тому що за роки окупацій, а особливо останньої, винищили практично всю інтелігенцію. Залишились забиті совки і запугані селяни. Біомаса, це так, в загальному.
Можна, комплексу в мене немає. На це є декілька причин. Перша: А тепер перестаєм видумувати власні правила і читаєм правові акти Про включення поворотів на головній дорогозі я дискутувати не хочу бо не зрозумів ситуації, куди і головне питання "навіщо" повертає головна дорога. Друга: Почитайте 2 мої пости в цій темі Створена вами тема тільки підкріпила моє уявлення про те що жінки це тендітні створіння яких повинні носити на руках і возити на автомобілях чоловіки, і ні в якому разі не пускати їх за кермо! Буду радий якщо мої стереотипи помилкові і більше ніколи не отримаю збитків на дорозі безпосередньо від жінок.
це мабуть про Самбір. там є два місця де головна дорога повертає а ті що їдуть прямо вмикають лівий чи правий поворот в залежності від напрямку руху на мою думку(в правилах напевно так само), якщо їдеш прямо то поворот вклячати непотрібно