сопсно прблема замерз або заклинив(хз шо там) багажник, не можу відкрити, ключом пробував не помагає, чи хтось зтикався с такою проблемою, або знає як помогти, буду дуже влячний. П.С. Прохання не флудити, ВД40 пробував.
Я цієї зими, в ті морози шо були, після мийки їздив десь 2 тижні, не міг відкрити багажник...Аж поки не постояв годинку в теплому боксі, все відпустило і багажник відкрився без проблем)
ніфіга не замерс там навернулось, сьогодні з братом пробували нічого не вийшло зняли сідушку шоб з середини попробувати і халепа, немає довгої хрестовидної викрутки шоб дістати до замка, є в когось таке добро або може допомогти (хотяб порадою)
немає довгої хрестовидної викрутки шоб дістати до замка, є в когось таке добро або може допомогти (хотяб порадою)[/QUOTE] Береш викрутку з шестигранною ручкою, яка б тугенько влізла в торцевий ключик, або іншу викрутку, яку б можна було обрізати під шестиграннник (забити в головку торц. ключа) а далі - подовжувач, або трубчатий ключ, або ще щось.. сам мав таку халєпу, вирішив таким чином (мав викрутку яка гарно сіла в ключ на 17)