Відповідь: Зимова гума Минулої зими купив гуму SAVA і був задоволений , бо відповідає ціна-якість. За 2 колеса дав 100$. Ні заносів ні пробуксовувань. http://img72.imageshack.us/my.php?image=image000tb9.jpg
Відповідь: Зимова гума Привіт!!! я минулої зими купив Nokian шиповка, правда шипував окремо на приват фірмі і тільки передні бо задні навіщо і так перед ведучий. Я полюбляю їздити в карпати на лижі тому нераз вони мене виручали, а смак в кожного різний, дивись сам, читай буклетики про резину, час ще є ....
Відповідь: Зимова гума Шипи то в принципі супер , але дуже великий шум видають і коли їдеш по асвальті ними то вони помалу будуть відлітати !!!:?
Відповідь: Зимова гума ШИПИ повинні бути на ВСІХ колесах. Бо якщо спереду вони будуть. а ззаду ні, то при гальмванні у передніх колес щеплення з дорогою буде а у задніх - ні. І дуже велика з*являється імовірність закиду задка. То догма безпеки руху.
Відповідь: Зимова гума Може і так, спорити небуду. Поки що незаносило, хоча були нюанси і мало би заносити, но не заносило (зад) Додано через 6 хвилин
Kumho - це корейська резина. Переважно вона стоїть на SsangYong-ах. на www.shalenikolesa.lviv.ua можна замовити зимові колеса KUMHO або будь-які інші по нормальній ціні, поки ще не почався сезон)))