продам 2 зимові колеса 195/65 R15 Tigar Winter1 країна походження Сербія, підрозділ корпорації Michelin, пробіг на даній резині приблизно 3 тис км. термін експлуатації 1 сезон, порізів, пробої, шишок немає і не було. весь інший час лежала у підвалі гаражу, де нормальні умови для зберігання резини. http://public.fotki.com/LemberM/e1e07/ вартість 600грн за пару. територіально розміщена в м Ковель
Для того щоб фото відображало реальну висоту протектора вставляють копійку що ти і зробив, но ти не в курсі для чого це роблять бо ти не поставив копійку рівно і відповідно по ній погано видно висоту протектора.. Но навіть на цій фотці з копійкою видно що пробіг далеко за три тисячі , що мене і заїло і я не зміг пройти мимо без коментаря.
не знаю чи ви часто маєте справу з резиною, але не у всіх виробників висота протектора 8-10 мм, це перше. а друге це те що по різному стираються різні бренди. наприклад continental в 2 рази швидше ніж michelin, але ж ніхто не ставить під сумнів якість continental. тому висновки робити потрібно тільки з досвіду, якщо він такий був, а не з власних припущень. успіхів. далі обговорювати не бачу змісту
ми говоримо про зимову резину. у мене зараз стоїть michelin alpin 4, у знайомого continental winter contact ts 810, розмір 15, висота 65, ширина 185-195. у мене резина після одного сезону як нова, у нього на 30% стерлася... їздимо по одному місті, пробіг річний +- однаковий. ви на якій резині їздили? ви її купували новою? маю підозру що у вас не власний досвід по резині