В процесі розмови з Мартіні виникла думка організувати зїзд за містом, на прирроді з ночівлею. Ось моя пропозиція - в мостиському районі є село Оселя і там є досить велики водосховище. Вибір впав на це місце тому, що: 1 - там гарні заходи в воду можна покупатися. 2 - і там водиться купа раків. і того треба приїхати не пізніше обіду, щоб розбити табір покупатися, посмажити мясо, попити горілоньки, а коли зтемніє назбирати раків, зварити їх і посидіти під пиво. http://www.active.lviv.ua/topic-t67.html - посилання на опис озера. Виїзд треба планувати на другу половину червня, пропоную з 18 на 19 червня, щоб було тепло, і також до червня діє нерестова заборона на вилов раків і водяних ресурсів. В звязку з тим що я підкачав шановну компанію з хатинкую, в якості перепрошень ставлю шашлик. О тож зголошуємося.
Воду можна випити, ліс спалити, все що рухається в..ти Я за, але... мене, курче, знову не буде в Україні аж до половини Липня.
я також за двомами руками))) і буду 90% закодований... а от з часом неможу нічого гарантірувати... робота така що фіг поймеш коли працюєш) детальніше зможу знати в кінці травня...
також треба буде організуватися з палатками, і ті що будуть мати бажання ловити раки, мають озброєтися ліхтариками
маю генератор, можу взяти з собою, треба тільки щоб хтось там все попідключав і будемо мати гарне освітлення. і ще як хтось має великий казан то можна і ухи зварити