Вітою всіх з Різдвом Христовим!!! Люди поможіть рішити проблему,короче захотілось мені подивитись на свічки (мотор 1.9tdi 1Z) 3 зних викротив 1 ніяк не йшла і обламалась,короче вона і залишилась в блоці.Як ми не старались її висверлити нічого не виходило,а ще зробили гірше;Факт в тому що треба іншу головку.Мотор вже був роблиний мінялись поршння,шліфовалась головка і тд .Питання;хочу купити іншу, 1) як взнати чи вона в хорошому стані,на шо звернути увагу. 2) чи не прийдеться її підшліфовувати під мій блок циліндрів. 3) що потрібно купити для її установки на мотор. 4) купляти вже в зборі чи сам корпус підійде. 5) де можна купити таку у Львові її ціна Буду вдячний кожній пораді.
найкраще купувати розібрану , її відразу і перевірити можна,де купити вже не до мене я продав,причому недешево пішла
Підійде сам корпус, Треба нову прокладку Головку знайти і просто і трудно.... Тре шукати хто двигун по з/ч продає. На цих двигунах власне ГБЦ є найслабше місце часто прогорає і її крутить. Головку можна відремонтувати.