Зменшується потужність двигуна???

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Bosh, 25 вер 2009.

1. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    VW Passat B5 AHL 1.6І ,бензин/механіка 1998р.в. При тривалій їзді по місту, в заторах..... в авто відчутно падає потужність (температура 90градусів постійно). Заводиться чудово - прогріта чи холодна! Обороти не падають! Можливо хтось таке вже проходив??????? В чому може бути причина?

2. Siko

Siko Active Member

1
    Сорі за офтоп, в мене таке було. Проблема виявилась в електроніці управління турбіною. Попробуй спочатку на око визначити дефекти (стукіт, шорох, потьоки рідин), і, я думаю, діагностика не зашкодить. На сервісі як їхати до МРЕО є нормальна діагностика (точніше діагностик). З першого разу сказав мені причину поломки, а то інші вже голову мому мотору скрутити хотіли. (а поломка була в датчику наддува турбіни). Ще навпроти самого МРЕО є майстер (там де шрот). Сергієм звати. Він добре шурупає в двигунах. Можеш спроьувати до нього, а потім з ним разом на діагностику (так зробив я)

3. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Такого тьху-тьху немає. І турбіни також нема. А в свічках може бути така проблема (бо я ще їх неміняв і до мене незнаю скільки на них відгоцали)?

4. Siko

Siko Active Member

1
    В мене з бензинових двигунів був тіко ЗМЗ 4021.006, то на ГАЗ 2410.От там я б тобі порадив, а тут купа "мозгів" і, чесно , я просто не знаю.

5. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    дякую, попробую туди поїхати, але тема АКТУАЛЬНА і якщо хтось щось знає будь-ласка пишіть!

6. Vitali

Vitali Початківець

B3 1,8 91р.
    В мене зранку був такий випадок:
    іхав я по трасі, спочатку почув центральний замок (сам по собі спрацював),
    потім ще один раз, а потім нажимаю на педаль газу а машина по маленьку зупинялась.
    Кароче підняв капот - нічого не замітив. Сідаю в машину - заводилося і поіхав.
    В чом могло бути проблема?

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Симптом дуже загальний. В корках нагрівається підкапотний простір. Можливо є тріщини на повітряних і вакумних шлангах. І йде підсос повітря. Переглянь все. Але найкраще зроби компютерну діагностику і дай коди помилок (якщо є) сюда.

8. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Сьогодні машина почала тупити вже при прогріві. Поїхав на сервіс до Сергія біля МРЕО. Роботи, які будуть проводитись по даній проблемі в пятницю: вирізка каталізатора, чистка бензонасосу, форсунок та інжектора, діагностика тиску палива та датчиків. Після всього відзвітуюсь!

9. Siko

Siko Active Member

1
    Як тобі враження від того Сергія?
    Як на мене норм мужик. напиши про якість робіт, ціну, ставлення до тебе після завершення робіт.
    Постарайся щоб всі роботи робив сам Сергій, а то ті два хлопаки що з ним працюють в діагностиці і ремонті не дуже.(мені так здалось).
    От розібрати, зняти, розкрутити... то до них.

10. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    А хто порадить якогось славного тямлячого дизеліста? чи той Сергій універсальний і по бенз і по дизелях?

11. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Мені здається, що він універсальний!

• Подобається Подобається x 1
  12. Siko

Siko Active Member

1
    Можеш і до Сергія, а мона і до Андрія в 5 парку.
    Як від МРЕО їхати на Левандівку і перед мостом (навпроти військової частини) є поворот наліво до 5 парку. Потім зправа буде будинок з синіми воротами.
    Я чув про нього, але там не був, а при мені Сергій ставив на МБ300д други

13. Siko

Siko Active Member

1
    Можеш заїхати до Андрія в 5 парк (навпроти військової частини, як їхати від МРЕО до Левандівки є поворот наліво. метрів 300, зправа є сервіс. сині двері. спитати Андрія). Сам в нього не ремонтувався, але відгуки чув, що хороший майстер.
    Хоча я особисто бачив як Сергій ставив на МБ 300Д двигун після того як там вирвало кусок блоку(шатун обірвало, злетів з колінвалу і вибив дірку з долоню в блоці).
    Так госопдар купив голий блок, а Сергій перекидав і настроював то по новій машині.
    Тай мені він з дизелем допоміг...

14. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я знаю одного "дєда" у Винниках - він дизеліст, я свою машину робив у нього і мої знайомі теж. Робить він дуже добре, але вислухати його то треба мати "залізні" нерви, бо зразу каже що практично все потрібно в "смітник", але робить на совість.

15. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    може це все від якості бензину?

16. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    1. чистка форсунок;
    2. чистка бензонасосу;
    3. замір тиску палива;
    4. діагностика авто (перепрошивка);
    5. вирізка каталізатора, встановлення резонатора
    сума - 520гривень!!! (такі роботи в мене вперше, тому незнаю дорого чи ні)
    Авто ожило, сказав поїздити 2 дні - буде ще краще. Ставлення майстра - хороше. Береться як до бензину так і до дизелю; моно-інжектори, інжектори, мех.інжектори

17. Siko

Siko Active Member

1
    НЕ знаю як по цінах на інших сервісах, але як на мене то не дорого...
    Тим більше, що роботи немало зроблено.
    Та й ти бачу задоволений залишився.
    Ну що ж, вітаю з відновленням працездатності твого Вітерця (Пассат - океанський вітер, який зумовлює течію Гольфстрім)...

18. kym

kym Аксакал

a 100
    Цікавить 4-тий пунк ....які коди дала діагностика і що означає перепрошивка... ти що просив перевести ЕСУД в спортивний режим.
    Як опреділили що каталізатор забитий..?

19. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Я не уточнював які помилки, він сказав, що система зависла тому з машиною таке творилось! Казав, що можна "чіпувати" (добавить ще 15 коників), але я ще над цим подумаю, а на рахунок каталізатора - просто викинули, щоб надалі гемору небуло (коли вже зняли, то побачили, що довго він не прослужить)!

20. kym

kym Аксакал

a 100
    Система не зависає....вона може по окремих виконавчих механізмах переходити в так званий аварійний режим.
    Фактично ти заплатив 520 грн за чистку форсунок, сітки бензонасосу і за навязану тобі функцію вирізки каталізатора (який міг прослужити ще рік, два три, або меньше).
    Скоріше всього причиною твоїх проблем були брудні форсунки.
    ----------------------------------------------------------------------
    Я пропоную на майбутне всім хто на форумі спочатку поїхати на діагностику отримати коди.... виложити на форумі ...хто щось розуміє на цьому дасть коментарій а після цього виконувати ремонт. А адміністрації форуму закріпити тему по розшифровці кодів на постійно

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)