Зміна об'єму двигуна

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Topol, 3 жов 2006.

1. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Вітаю всіх. Порадьте будь-ласка - якщо міняти двигун на інший з другим об'ємом - скільки часу, грошей і геморою на то треба. (витрати на інший двигун на враховуючи).:roll:

Чи взагалі то легально можна зробити щоб потім не було проблем при техоглядах і т.д.

(зобачив на німецьких сайтах продаж 2 гольфів з об'ємом 2.8!!! за якихось 500 євро!!! Це ж буде пісня!!!! Літаюча, мля!!!!!!!):-D

2. Fly

Fly Active Member

Відповідь: Зміна об'єму двигуна

Topol
    Курде..... Складається враження шо до голосу розумі ніхто не прислуховується (себто до мене:) )
    Я уже змучився пояснювати по різних темах шо двигун ВР6 (2,8 літра/174 кобили і 2,9 літра/192кобили) не є верхом технічної досконалості. Так звучить дуже круто, я не спорю. АЛЕ:

1. Ці двіжки є так би мовити V-подібні, з 15 градусним кутом. Тобто практично циліндри ідуть паралельно. Тому нема тої дурі яка іде в V-подібних двіжка. Далі за рахунок малого кута двіжок дуууже важкий. А ше й розміщений поперечно! і без напряга рве моторні подушкі з періодичністью раз в півроку. Так само він ненапряжно розбиває передню ходову.
    2. Після 2,5 літра на ТО ви будете палкати коли дадуть рахунок, там вийде в районі 300 зелених
    3. Якшо цей гольф з ВР6 двігом коштує 500євро то двіг давно не жилець. Йому вже дали підхвіст все шо могли дати і навіть трошки більше! Дивитись тре на треті гольф десь 95-их років. І там машини з живими двіжками витягнуть 4к євро!
    4. Ці двіжки є дуууууже дорогими в ремонті і майстрів які їх зроблять реально дуже мало.
    5. Тепер про моделі двіжків до 95-го року ВР6 має аж 174 коня! Робіть висновки
    6. Замінити двіг не проблема, так як всі корпуса гольфів, пастів, вент однакові. Тобто не конче гнати гольф.

Але! зверніть увагу на двіг 2,0 ABF (150 кобил! вприск Діжіфан) випускався з 1993 року. Як на мене то це самий оптимальний вибір. Бо:
    1. Легший за ВР6 (як наслідок не так вбивається ходова і подушки)
    2. Хороше співідношення обєму до потужності
    3. Легко ремонтується (слава Богу двіжків 2,0 є троха)
    4. Вприск Діжіфан є найкращим на ВВгруп
    5. Дешевше коштує
    6. Цей же двіг був настільки вдалим шо ставиться зараз на нові гольфи з серії FSI, а це вже говорить само за себе

Не путайте цей двіг з іншими 2,0
    А саме
    2,0 16 клапанів (9А) 136 кобил - механічний інжектор, капризна річ
    2,0 8 клапанів (2Е) 115 кобил - хороший двіг, такий стоїть в мене і САТа. Попережник двіжка ABF

І ше! не ведіться ніколи на двіг G60
    Це 1,8Т, але насправді там не турба а механічний компресор, має 150 кобил. Але! якшо за компресором не дивились то після 200 тисяч пробігу компресор може нагодувати мотор металічною стружкою за миле діло. Вважається досить мінінгітним двіжком. А нормальні турби почали ставити на ВВгруп аж на 4-ті гольфи...
    Вот так

• Подобається Подобається x 1
  3. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

познавательно мля !

4. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Добре, переконав, най буде 2.0. То в скільки все ж таки обійдуться документальні проблеми з такою заміною?

5. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

І ще - ти хочеш сказати, що двигуни від всіх гольфів стають на всі гольфи? (з 3 на 2, з 4 на 2 і т.д.?):shock:

6. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

І з пасатів тоже?

(Мля, де третій значок?:sad:)

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Якщо ти хоче літаючу "мля", то як бачив в Ореста на ноутбуці, постав ще один двигун або відразу 2 ВР6 двигунів і тоді це буде реальна циркулярка, хоча задні крісла думаю тре буде викинути, як ти бачив будеш Порш вставляти (навіть з дівахами за кермом) :arrow:

8. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

:-D

Буде як то бмв на другому ролику. 1183 коняки чи скільки їх там було. :-D

До речі, там якусь нову систему оподаткування автомобілів вводять чи пробують - страшні бабки прийдеться платити за старі машини при ТО. Хтось в курсі про то? Поділіться інфою.

9. Fly

Fly Active Member

Topol з заміною двігла проблем не буде
    З третього на другий стають як рідні
    Так само якз пасата на гольф
    В твому випадку прийдеться кинути стойки пасатівські (або мої КОНІ :))
    бо 2,0 чуток важчий за 1,3
    За папери думаю до 100 у.о. більше точно не влетиш

10. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Всьо, Флай.
    Готуй 20 баків.

За пару місяців - Topol 2.9 VR6 vs Fly 2.0 CE.:-D

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Ти так не зарікайся, а вдруг Флай купить собі Беху кубів так шість, я думаю вставить тебе :mrgreen:

12. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

А як з оформленням такого двигуна?

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

ABF насправді досить дорогий двигун, його хрін десь купиш. Якщо врахувати, що без діджіфанта він є тим самим 9А, раджу купити собі 9А (2,0 16кл, 136 кс) або KR (1,8, 16 кл 139 кс) або в крайньому випадку PL (1,8, 16в, 136 кс). Ціна - 500-800 баків за мотор. Якщо маєш додаткові 300 з, можеш придбати тут в Києві спортивний колектор з карбами від Альфа-Ромео, буде розганятися краще від 2,8. Хоча ВР-6 ітак розганяє туж машину повільніше ніж, скажімо, КР. З карбами двигун досягає десь 170 коней і що головне, відсутня відсічка, можна крутити до 10 000 об\хв.

Тепер щодо витрат. Не знаю, який в тебе інжектор, але думаю, що КЕ-Жетронік. Тому витрати будуть мінімальні. Зі всім разом ти вкладешся в 200 паперів.З них:

Перекидка мотора - 400 грн (мій майстер)
    Налаштування роботи - 150 грн (запалювання, суміш, датчики тощо)
    Переоформлення техпаспорта - біля 100 баксів (є канал)

Хоча останній пункт можна і опустити, даїшники не вміють розрізняти об'єм по зовнішньому вигляду.

P.S. Є 9А після капремонту з гарантією за 800 баксюків.

14. Ravel

Ravel Active Member

VW Golf mk1

если ж покупать такой движок то и коробку нада ?
    какой расход бенза на 100 ?
    ПЫ.СЫ.: такой мотор давно хотел поставить. есть даже все средства

15. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

Скільки той впуск коштує?????:?

16. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Варто брати весь гольф в бундесі - такий там коштує в районі 1000 євро. 500 баків (приблизно) за перегонку машини в Україну. І робота.

І як результат - крім мотора маєш цілий "запасний" гольф. :-D

Наскільки я читав 2.8 VR6 жере 10 літрів по місту. Щось самому не віриться - але так пишуть.:shock:

17. Fly

Fly Active Member

Topol якшо він буде брати 9-10 по трасі то будеш мати щастя:))
    Насправді новий може і брати 10 і то якшо не давати під хвіст
    а ти за 1к євро візьмеш вбитий гольф (на таких моторах спокійно не їздять) і буде пити по місту всі 14-15

18. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Та я вже і сам задумався, нах мені то щастя...:roll:
    Прижену, мля, гольфика 1.3 про запас, який коштує 100 марок і буду мати спокійну радість у вигляді 5 літрів на сотню, яка і є зара.:-D

19. Fly

Fly Active Member

Topol прижени собі третій гольф 1,4
    і перекинь салон і мотор - як не як а свіжіший, заодно кондюк знімен, склопідіймачі і всяку поебень
    а решта віддаш на шрот

20. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Впуск буде продаватися за 450-500 зелених. Але відразу кажу, що вартий цих грошей. Вчора мав радість проїхатися на ньому (scirocco 2,0 16v) - мене везли як пасажира, я розмовляв по телефону. Коли водій на другій на невеличкому спуску на Чоколівському проспекті натиснув повний, хочеш вір, хочеш ні - мені на 20 секунд перекрило дихалку. Я просто хотів щось відповісти і не зміг. От сміюся, а сказати нічого не можу - думаю виглядав повним ідіотом :) Таке відчув вперше, при тому, що сам на скіроці їзджу :). На першій передачі таке не проходить, бо якщо навіть плавно тиснеш повний, колеса починають буксувати. Розхід 12-18 л\100 км. В комплект входить 2 спортивні карби від Альфи, фільтри, всі небхідні троси-патрубки, спеціально зварений в інституті Патона впускний колектор, що сідає на всі 16-клапанні мотори. Ще одна перевага того впуску, що він не потребує жодних кулібнічань - прикрутив, під'єднав паливопровід, поїхав. Важливо, що з карбами відсутня відсічка по обертах, потрібно слідкувати за тахометром, бо на 11 тисячах починає гнути клапани - пружини не встигають їх штовхати.:shock:

Коротше, якщо кого зацікавить - зголошуйтеся, бо не хочеться, щоб карби були продані чужим людям в столиці.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)