Шановні панове! Знайшов прикріплений до рульової колонки пристрій, призначення якого мені невідоме. Знайшов його не відразу,копався під капотом свого сірка (вивчав дивну будову вентилятора для пічки салону), знайшов кабель який був не під'єднаний і просто кимось відкушений. подьоргав його і побачив що він приєднаний до коробки блакитного кольору (фотки додані). Прикріплена коробка стяжками до рульової. Коробка приїхала певне з німців. Кабелі від коробки йдуть десь в район магнітолли (не всі, один вирівнювати), точно не скажу бо вже не було часу копатися в проводці. Хто може пояснити нашо та каробка? Судячи по кабелям, а вони досить товсті, призначення його - живлення або стабілізування або підсилення чогось там.
Відповідь: Знахідка невідомого пристрою. |Ставлю на двозоновий датчик удару від рідної сигналки. P.S. У нас однаковий колір машин?!?
гасить помехи от системы зажигания ( катушки . свечей,проводов высоковольтных). думаю многие помнят , как при заведенном ВАЗ стоял треск в колонках
Думаю, Сергій питав про кнопку а не про девайс в першому пості. Як на мене, це кнопка ввімкнення кондюка
Там щось забагато дротів для простої кнопки вкл/викл. Якщо немає в мануалах то дивись на колір дротів і дивись схему куди такі дроти ідуть.
Кнопка на заводську не схожа (заводські речі більш інтуїтивно зрозуміліші), відповідно на цю кнопку могли повісити будь-що від примусового вкл вентилятора чи підігріву свічок до якоїсь додаткової функції сигналки, якщо науково-дослідним методом ("методом тику" ) не вдається нічого визначати, - дивитися куди ті дроти ідуть, як вище сказав kym.