Зникло світло

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем lom_7, 27 жов 2009.

1. lom_7

lom_7 Початківець

VW Golf GTI 2.0 1995
    Вчора перестав блимати лівий предній поворот, (подумав що лампочка згорілі), ввечері заміти що несвітиться габарит, ближне і дальнє світло(ліва фара) Що може бути ,де шукати? Підскажіть якогось електрика толкового?

2. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Спочатку перевір всі лямпочки, потім запобіжники, а вже тоді кричи "караул".:dntknw:

3. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    в мене була ідентична ситуація,провір запобіжники на початок ну а вже тоді обрив шукай,провір чи світиться лівий стоп ,в мене було ідентично було а проблема була в запобіжнику,а одного разу також було що ліва сторона не світила тоді був обрив мені його зробили на СТО коли задні стойки міняли

Останнє редагування: 28 жов 2009
  4. Siko

Siko Active Member

1
    ІМХО - теж обрив, а то малоймовірно щоб одразу згорів запобіжник ближнього, габариту і повороту...

5. dunkan

dunkan Active Member

а там він і один відповідає за це все,я спочатку думав що знову обрив бо мав одного разу,но стоп горів цього разу і дальнє,глянув в запобіжнини був перегорівший:yes:

6. Siko

Siko Active Member

1
    В мене окремо габарити, окремо кожен поворот(лівий, правий) і окремо кожна фара(ближнє і дальнє також окремо)

7. dunkan

dunkan Active Member

ну так,в мене зараз не опелі також кожен окремо за все,ну там я думаю що тре спочатку девитися на запобіжники,в пасаті в мене так і є один відповідає за пару пунктів,а фольц думаю ідентичний,тре дивится біля водія...

8. lom_7

lom_7 Початківець

VW Golf GTI 2.0 1995
    Ситуацію вирішено! Зранку відкрив капот і побачив що просто відійшли фішки:D, а в повороті згоріла лампа, вже поміняв)
    Запобіжники в мене стоять на все окремі, вчора ввечері зразу до них і дивився, а під капот в темноті лізти нехотілось

9. dunkan

dunkan Active Member

вот бачиш а ти вже думав про електрика:yes:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)