Вчора перестав блимати лівий предній поворот, (подумав що лампочка згорілі), ввечері заміти що несвітиться габарит, ближне і дальнє світло(ліва фара) Що може бути ,де шукати? Підскажіть якогось електрика толкового?
в мене була ідентична ситуація,провір запобіжники на початок ну а вже тоді обрив шукай,провір чи світиться лівий стоп ,в мене було ідентично було а проблема була в запобіжнику,а одного разу також було що ліва сторона не світила тоді був обрив мені його зробили на СТО коли задні стойки міняли
а там він і один відповідає за це все,я спочатку думав що знову обрив бо мав одного разу,но стоп горів цього разу і дальнє,глянув в запобіжнини був перегорівший
В мене окремо габарити, окремо кожен поворот(лівий, правий) і окремо кожна фара(ближнє і дальнє також окремо)
ну так,в мене зараз не опелі також кожен окремо за все,ну там я думаю що тре спочатку девитися на запобіжники,в пасаті в мене так і є один відповідає за пару пунктів,а фольц думаю ідентичний,тре дивится біля водія...
Ситуацію вирішено! Зранку відкрив капот і побачив що просто відійшли фішки:D, а в повороті згоріла лампа, вже поміняв) Запобіжники в мене стоять на все окремі, вчора ввечері зразу до них і дивився, а під капот в темноті лізти нехотілось