Донецкий В співробітниці знайома здає однокімнатну зі всіма вигодами,вул. Нечуя-Левицького. 067 77 19 19 8 Світлана. Недорого.
Питання актуальне для мене! Шукаю 1-кімнатну квартиру р-н особливого значення не має. Бажано в хорошому стані (не обовязково євро просто доглянута) Ціна в районі 1000грн (знімати буду сам).
Ні в якому разі не давай туди свій телефон. Почнуть дзвонити посередники, які тебе задовбають тими дзвінками, і захочуть комісійні в розмірі місячної оплати звісно наперед. І це ще "хороший" варіант. Зараз в тій газеті поселилися псевдо-агенції, які виманюють по 300-500 грн., а за це дають тобі "типу" прямі телефони "власників", обіцяють до 10 шт., а реально буде 2-3 відповідати і це будуть далеко не ті варіанти, які ти шукаєш. І ти їм ніяких претензій не виставиш, бо підписуєш "липовий" договір. Краще купити інші газети з оголошеннями і самому шукати, а ще простіше - в інтернеті. Знайти напряму господаря буде дуже важко, але можливо.
Сам тимчасово працював маклером і знаю що з виходом на власників - велика проблема!!! ((( Тому написав тут, мож у когось знайомі здають, чи хтось з друзів зїжджає...