Хто знає як зняти клеми з дротами з фішки, але не великої, а маленької? На великих фішках є два вусики, які тримають клему. А як це є на малих фішках? І якщо це так, то чим ті вусики відтиснути, щоб зняти клеми? Потрібно переставити місцями
Там такі самі вусики на контактах, як і у великих фішках? По дві штуки чи скільки? Щось я пробував нічого поки не виходило. Голки дуже тонкі треба...
Там всюди порізному. У всіх фішках, в мене є такі шо 2 вусика, є такі шо один. Там все видно якшо придивитися скіки там вусиків і з якої сторони вони є. Все дуже просто) Головне практика)
Ось ось Зняв я вчора ті контакти. Такі вусики були маленькі і зовсім не гнучкі, що пальці до сих пір болять. Взяв дві скрепки звичайні, зігнув кожну навпіл і трошки цей згин приплюснув, потім з двох сторін вставив ці скрепки і тиснув. Коли витягнув перший контак, був вражений, які то малі і міцні вусики. Якби вся німеччина на них трималася. Викладу фото пізніше, щоб хто захоче, вже мав уяву, що треба тиснути і наскільки сильно.