. Кривою балкою, погнутою площадкою де крупится ступиця, відкручена ступиця, зношена ступиця, кривий підшипник ступиці.
у мене щось подібне з внутрішньою кромкою, правда на обидвох задніх колесах, але в меншій мірі ніж у автора. Що потрібно? Щоб підказали де можна недорого продіагностувати в чому причина і по можливості првсти якісний ремонт (в кращому випадку - якісно провести розвал/сходження).
Я можу оглянути авто і сказати точну причину. Допоможу знайти з/ч і проведу якісно ремонт. Якщо цікавить тоді в ПП.
варіант з кривою балкою відпадає-сьогодні їздив на розвал сказали що передня вісь єдинтична задній(тільки ліве колесо має невеликий градус нахилу),провіряли на комп'ютері.знайомі підсказали підложити шайби під ступицю,підложив,результату не знаю.завтра поїду знову провірятись чи змінився кут нахилу колеса.про зміни напишу.
ПоЇдь на вулканізацію,нехай прокрутять колесо.Сто пудово проблема в гумі (ЇЇ повело,покрутило). Ще варіант підставити інше колесо,але схиляюсь до першого.
мабуть розвал , доречі раз в тебе залишилося 2 шини , напиши який їх розмір , може візьму , треба якораз 2