Знoву не зaвoдиться...

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем 514rabbit, 10 жов 2007.

1. 514rabbit

514rabbit Active Member

VW GTi 2010 2.0T + Honda Shadow 750cc '84
    Знaчить з мaшинoю знoву прoблемa...Пoзaвчoрa мaшинa дoбре зaвoдилaсь. Вчoрa зoвсiм не зaвoдилaсь (вiдеo тут).Стaртер крутить...
    Сйoгoднi врaнцi зaвелaсь з пiв-oбoрoтa. Сйoгoднi врaнцi зoвсим не зaвилaсь...
    в чoм прикoл?

Дякую.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Відповідь: Знoву не зaвoдиться...

Значиться так: береш старе двигло знімаєш і вже нарешті ставиш від ауді ТТ... тюнінг форева.
    Ладно, то все жарти.
    1 - Сажаєш колєгу за кермо і нехай маслає стартером. Ти в цей час нюхаєш вихлобну. Якщо дико воняє неспаленою бєнзою що аж хоч сірник підставляй то переходимо до п.2. А якщо бєнзою і не пахне то йдем в супермаркет і купляєм новенький бензонасос.
    2 - Швидше за усе у нас здох датчик Холла. Для перевірки відкручуєм 1 саму понравівшуюся свічу, з підключеним до неї дротом кладем на корпус двигла і маслаєм стартером. Якщо з датчиком Холла все гут то іскра буде! Якщо немає йдем до п.3.
    3 - Одже іскри нема. Де ділась? Знімаєм (зі сторони холла) центральний провід що йде від катушки. Забезпечуєм мінімальний контакт з массою його кінця. Якщо тамє іскра - то йдем в маркет і купляєм датчик холла.

Короче зробиш це - пиши.

• Подобається Подобається x 3
  3. 514rabbit

514rabbit Active Member

Дякую Sasa!

Дoречi... бемзoнaсoсa 2. Oдин в бaку, a другий зoвнiшнiй...

4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

ха ха а то дуже схоже на то що імобілайзер вимахнувся, якщо він є звичайно.

5. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

може карб залив.. якщо так то натискаєш педаль газу в полік і тримаєш одночасно маслаючи стартером..
    а взагалі заведи його з талкачя прогазни добре і подивись чи заведеться на наступний ранок..

6. 514rabbit

514rabbit Active Member

1) У мене iнжектoрнa a нa кaрб.
    2) Aвтoмaт з тoлкaчa не зaведеш:)

Додано через 3 хвилини
    імобілайзер???

7. Pol

Pol Super Moderator

напиши конкретно яка машина який мотор букви бажано, рік , ато в тебе там цілий автопарк.

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Солярісе, навіть якби був карб і він "залив" то що б тобі дало насискання газу в пол? Відкрилась би заслонка і збільшилась би подача бєнзи в циліндр... залило би ще більше.

9. Pol

Pol Super Moderator

ти не прав. в карбі бенза лиється двома способами 1й під час руху педалі но то мало і за допомогоє вакуума який створює сам мотор на оборотах, а якщо натиснути газ в пол то заслонка воздуху відкриється і камера вентилюється так як оборотів великих стартером ти не добєшся отже і не залиє.

10. Solaris

Solaris Аксакал

натиснути головне один раз і тримати ;-)

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Доля_правди_в_тому_є._Наразі_погоджуюсь.

12. 514rabbit

514rabbit Active Member

значит все провiрив, iскра добра. коли все пiдключив як було - джетта завелась i я iздив на нiй весь день... Сйогоднi знову не заводиться.:evil:
    Ось вiдео коли пробую завести.

Дякую

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Як тільки не заводиться зразу ж викручуй свічку і дивись чи є іскра. Якщо є то вкручуй і маслай знову.

Крім того зовсім забули що в тебе інжектор і є славетний ДТОЖ (датчик температури охолоджуючої рідини). Якщо його плющить і він думає що в тебе тачка постійно гаряча то на холодній машині він тобі дасть збіднену суміш і ти певне не заведешся. Як його перевірити - просто відключити фішку з нього і спробувати завестись. Де він в тебе стоїть - не питай незнаю :)
    На відео ти НЕдовго маслаєш стартером. Спробуй подовше потримати.

14. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Судячи по фотках-в нього Діджифант. Якшо він скористається твоєю порадою, то все одно не заведеться, і ше й зажене мозги в помилку. На Ке-джетроніку наприклад з знятою фішкою ДТОЖа також завестись нереально (бо ЕГРД закриється повністю), так шо не давай порад, якшо незнаєш.
    Автору теми треба комплексно підійти до вирішення проблеми, і для початку написати, який саме в нього мотор і вприск (електронний чи механічний), про шо я вже НЕОДНОРАЗОВО йому писав. По фотках-ніби-то Діджифант, але якогось х.. два насоси стоять як в джетроніку-незрозуміло. А ці дві системи тестяться і настроюються по-різному, і симптоми в них абсолютно різні.
    По любому треба перевірити, чи є іскра (на свічці, шоб виключити неробочість комутатора, ДХ і мозгів запалювання) і чи подається пальне в камеру згорання (шляхом спостерігання за витягнутою форсункою і в момент роботи стартера і вкл. запалювання, або за трубкою центральної подачі біля рампи і поміряти чи подається + на самій форсунці, якшо форсунки не виймаються з рампи), насос (чи не перестає працювати після стартової підкачки), і правильно виставити початковий кут запалювання. В діджифанті, наприклад, є режим самодіагностики, який покаже, де обрив або помилка (якшо проблеми з ДХ, ДТОЖ, лямбдою, мозгами або воздухоміром). В джетроніку це все треба робити тестером і викруткою, поки не буде ясно, з яким вприском автор має справу,і не буде перевірено те, шо написано вище, нічого конкретного порадити неможливо. Причин, чому не заводиться машина може бути півмільйона.

• Подобається Подобається x 2
  15. elvic

elvic Початківець

VW Golf III 1.4 1993

Все правильно, але ти не навів пункт 4 :)
    Якщо іскри нема на центральному дроті, то йдемо в маркет і купляємо нову катушку. (ну звісно перед тим перевіривши чи йде на неї напруга,)

16. 514rabbit

514rabbit Active Member

Значить у мене дiгiфант 2...

Викрутив свiчу а звiдти бензин рiчкою... пошукав iнфу на iнтернетi i було сxоже шо компютер не працюе... купив б/у компютер , поставив, i тепер все о.к.!

17. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Ради цікавості-для чого тобі та VW Jetta GL 1.8L 1988,якщо є VW Rabbit 2.5L 2007 ?

18. Solaris

Solaris Аксакал

проект.. розумієш, так як тюнінг це вічний процес то для нього потрібно мати окрему машину, також коли тюнити шось по-взрослому машина часто стає не придатною для пересування тому інша має бути полюбому.. я сам думаю лишити гольфа при покупці нової манини але поки недуже є де тримати його..

• Подобається Подобається x 1
  19. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Раббіт, не минуло і 3 місяці :) Вітаю! :)

Соляріс, не злися, але в того, кого питали може бути інша думка, тому в таких випадках етично писати щось типу "на мою думку..."

20. Solaris

Solaris Аксакал

та то ітак ясно шо це моя думка.. думаю логічно шо якшо це пишу я то думка моя :) можу написати в підписі ІМХО але помоємо це ясно по дефолту :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)