Зранку на холодну заводиться погано.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Eizerman, 11 кві 2010.

1. Eizerman

Eizerman Початківець

VW Golf 7 1.6tdi bluemotion, VW Tiguan 2.0tdi cfgb 4 mocion, VW CC 2.0tdi cfgc 4 mocion
    Авто VW Golf 1.4 ABD система запалювання моно-монотронік. З ранку на холодну заводиться десь з 3-4 разу при чому обороти мушу підтримувати дроселем десь близько 60с. Двигун в цей час теліпає, троїть навіть може і заглохнути. Як трохи прогрію насилу, дросель відпускаю обороти норма 800-850. На горячу все нормально без проблем. Іскра є провірено. Відпишіть будь-ласка може в когось шось таке вже було. Спасибі.:yes:

2. kym

kym Аксакал

a 100
    провіряй датчик температури охолоджувальної рідини...чотириконтактний (в тебе такий напевно стоїть) що стоїть на патрубку що виходить з ГБЦ

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    +1
    Датчик "завис" в положенні гарячого двигуна і бєнзи замало поступає

4. Eizerman

Eizerman Початківець

VW Golf 7 1.6tdi bluemotion, VW Tiguan 2.0tdi cfgb 4 mocion, VW CC 2.0tdi cfgc 4 mocion
    Дякую. Як провірю обов"язково відпишу.

5. kym

kym Аксакал

a 100
    А знаєш як правильно провіряти...?
    Не стидайся задавати питання. Дурних питань не буває...бувають дурні відповіді.

Останнє редагування: 13 кві 2010
  6. Eizerman

Eizerman Початківець

Якщо чесно то незнаю, але сьогодні новий купив.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Теж правильно.....))))))) Але ми могли помилитися в діагнозі. На відстані не заглядаючи під капот можна легко помилитися. Перепровірити б не мішало....

8. Eizerman

Eizerman Початківець

А я можу провірити датчик не знімаючи його вдома? За новий я домовився можна і повернути. Замітив ще таке. Коли замикаю конт.групу але ще нестартую лампочка температури в салоні загорається і зразу гасне (наводить на ваш правильний діагнос). Перед стартом лапка газу на холодну теж самовільно не сідає трохи як було до галюніків.

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Це стандартно. До проблеми відношення немає
    Можеш. Докладніше в цій темі

10. Eizerman

Eizerman Початківець

Перечитав... Дякую. Але то заскладно для мене, не маю відповідних приладів і навиків. Часу теж обмаль. Якщо завтра дощитиме, то відлию трохи ОР і тупо поміняю ТДОЖ. Подивимось... Відпишу.

11. Eizerman

Eizerman Початківець

Сьогодні зранку я поставив контактну фішку на новий ТДОЖ старий не виймав з сідла. Гольфик завівся з півоберта і запрацював як часики . Трохи погрів і переставив фішку на старий бо треба було їхати. Зараз виміняв ТДОЖ на новий прогрів до 90 градусів, проїхався, все нормально. Жалко тільки старий ТДОЖ то був рідний, оригінальний. Щиро дякую SASA і kym за допомогу, бо ще трохи і вже хотів віддати авто в ремонт людям, які можливо могли і понівечити систему конкретно. Прикладів море... Хочу також подякувати організаторам форуму, спасибі що ви у нас є. Danke schon каже вам усім Golf III. Вибачайте якщо мене трохи на слова пронесло.

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Що є то є... :sad:
    Ну добре що все так закінчилось

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)