Побачив на розбірці це шеплення. Воно подібне до мого, я впевнений, що стане і буде як рідне. Але від рідного його відрізхняють подвійні пружини. Підкажіть з якого воно авто и типу двигуна, бо нема параметрів, щоб замовити такеж. Там є написи Valeo, SPAIN VM1 030 141 032 F 030195 08, з іншої сторони написано на кльопці 94. можливо це рік випуску. Чи достатньо цих написів, щоб йти з ними в магазин? Хочу саме таке, бо елемент, що треться майже стертий, а пружини в відмінній формі. Мое минуле щеплення від SACHS пройшло 60 тис. і одна з пружин мало не вилітіла, але встигла подряпати корзину:ireful:. Допоможіть!
030141032F - це оригінальний вагеновський номерок. ставився на гольфи (в тому числі і на твій), пасати, кадді і т.д. хочеш конкретніше, ідеш на http://webshop.tecdoc.net/ows/ru/5C...6857BD50ED38C858ABE372?view=VIndexFramesetJsp вибираєш Поиск артикула, в поле Номер забиваєш отой номерок, ставиш переключатель Номер оригинальной части і буде тобі щастя
Що мені потрібно сказати в магазині, щоб привезли саме таке? Кросто назвати номенр 030 141 032 F і виробника Valeo? Як на вашу думку буде ходити Valeo? Можливо його просто швико спалили, але пружини супер, як нові, метал наже досить жорсткий, а фередо лисе. Мені головне, щоб пружини не повилітали.