Звідкісь капає вода, не з радіатора...

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Lember, 25 чер 2008.

1. Lember

Lember Початківець

mitsubishi
    Підскажіть звідки може капати вода з-під мотору і в скільки мені це обійдеться. Не з радіатору це точно,там в мене тосол. Люди кажуть шо це кліма?!:neutral:

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Відповідь: Звідкісь капає вода, не з радіатора...

:) правду люди кажуть - це конденсат, не переймайся так має бути, головне щоб не в салон :) . Подивись на любому будинку де стоїть кондиціонер - з нього теж капає це ж не означає що фреон витікає. Все гут. Насолоджуйся прохолодою!

3. Lember

Lember Початківець

mitsubishi

ну не знаю, я як проїхав 100 км зі швидкістю 140 то весь правий бік(пів крила і пів дверей) був мокрий. таким конденсатом і всю машину помити можна:-D

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Це ок, на швидкості більший контакт теплого і холодного, більше конденсату. Інша річ, що він мав би капати під а не на машину.

5. Lember

Lember Початківець

mitsubishi

на машину він почав летіти після того як відлетів пластмасовий захист, який погано (не) прикрутили на СТО після заміни масла, ремня ГРМ і роліка!:-? шо дивно шо я після відвідин СТО ще проїхав 1700 км,а тоді вже відлетіло.

Додано через 2 хвилини
    сподіваюся помилуватися Вашим зеленим Сірком у Львові, після того як він змінить власника:-D

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

я теж сподіваюся, що новий власник буде львів'янин :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)