Підскажіть звідки може капати вода з-під мотору і в скільки мені це обійдеться. Не з радіатору це точно,там в мене тосол. Люди кажуть шо це кліма?!:neutral:
Відповідь: Звідкісь капає вода, не з радіатора... правду люди кажуть - це конденсат, не переймайся так має бути, головне щоб не в салон . Подивись на любому будинку де стоїть кондиціонер - з нього теж капає це ж не означає що фреон витікає. Все гут. Насолоджуйся прохолодою!
Відповідь: Звідкісь капає вода, не з радіатора... ну не знаю, я як проїхав 100 км зі швидкістю 140 то весь правий бік(пів крила і пів дверей) був мокрий. таким конденсатом і всю машину помити можна:-D
Відповідь: Звідкісь капає вода, не з радіатора... Це ок, на швидкості більший контакт теплого і холодного, більше конденсату. Інша річ, що він мав би капати під а не на машину.
Відповідь: Звідкісь капає вода, не з радіатора... на машину він почав летіти після того як відлетів пластмасовий захист, який погано (не) прикрутили на СТО після заміни масла, ремня ГРМ і роліка!:-? шо дивно шо я після відвідин СТО ще проїхав 1700 км,а тоді вже відлетіло. Додано через 2 хвилини сподіваюся помилуватися Вашим зеленим Сірком у Львові, після того як він змінить власника:-D