Звільнено всіх працівників львівського МРЕВ. Розглядається питання щодо порушення кримінальної справи. Про це сьогодні, 8 червня, на прес-конференції повідомив начальник ГУ МВСУ у Львівській області Михайло Цимбалюк. Цимбалюк повідомив, що було виявлено низку порушень у роботі львівського МРЕВ: заниження оцінки вартості автомобілів, порушення правил реєстрації (реєструвалися автомобілі, власники яких проживають на території інших областей). Унаслідок таких дій бюджети різних рівнів недоотримали 9,5 млн грн. Цимбалюк зазначив, що штат львівського МРЕВ буде скорочений наполовину. джерело
всіх не всіх, а добру половину позвільняли, то вони тепер бігають в ролі рішалкіних по залу. В суботу і сьогодні по МРЕВ ходив народу уйма черги рухаються повільно бо друкарок які заяви друкують повиганяли на їх місце посадили когось з інших МРЕВ і вони зашиваються. На прийомі документів також людей поменшало.
Був я сьогодні в нашому МРЕВ...бардак ще більший ніж завжди,народу дуже багато... Питався знайомим за переобладнання ТЗ..так от місяць тому це коштувало 300$ тепер сказали 500$...напевно повязано з цими змінами
Львівське ДАІ. Перезавантаження Добралася нова влада до нашого місцевого ДАЙ. Зокрема, в МРЕВ позвільняли всю верхівку. В кого були крюки в МРЕВ, зараз прийдеться шукати нові Виявляєтсья наші дайці били всі рекорди по корупції, шо навіть з інших областей до нас приїзжали люди, типу тут у нас значно простіше замазати любе питання з постановкою на облік, легалізацією і тд. Отак, побачили ригіонали який беспредєл у нас тут робиться і вирішили весь той процес взяти під свій контроль, ато стільки бабла йде мимо. Схоже на МРЕВ не зупиняться. Нині начальник обласної міліції вже публічно висловив незадоволення роботою начальника обласної ДАІ. А у нас, як відомо, просто так ніхто в ефір не пукає
позвільняли щоб своїх поставити, про боротьбу з корупцією тут ніхто і не думає. Не та країна і не той минталітет. Просто є на заході прибуткові точки, з яких тепер має капати регіонам. Взятки будуть далі і ще більші.
то як в анекдоті - чому ви вирішили балотуватися? - наша влада злочинна, процвітає хабарництво і корупція, розкрадаються бюджетні гроші і дерджавне майно... - і ви будете з тим всім боротися? - ні, я хочу в цьому всьому брати участь ось ригінали і вирішили взяти участь нічого дивного