Колєга не може зареєструватися на www.torrents.ru . Там стоїть обмеження на реєстрацію. В такій годині наші люди зазвичай вже сплять тому велике прохання, хто буде в цей час в інтернеті, може якісь діаспоряни, або нічні адміни, зареєструйте акаунт і повідомте мені в приват логін і пароль. Наперед вдячний!
блин... що то за фигня??? теж хотів на днях зареєструватись и облом. Як доресь до нету в такий час зареєструю.
Звідти повільніше качається і ще там менше торентів. Наразі торрентс.ру найкращий До речі, ще одне місце звідки можна качати файли - www.ex.ua , це така собі реінкарнація Інфостора. Стягнути можна багато чого, а роздавати нічо не треба, навіть реєстрація не обовязкова Можливий перегляд і прослуховування онлайн
Мене там забанили за надто низький рейтинг, при чому заборонили роздавати!! і сказали (в тех. форумі для забанених) для поновлення акаунту або отримання можливості роздавати файли, щоб підняти рейтинг, платити гроші. А рейтинг впав через те, що я качав переважно укр. музику, яку тримав постійно в роздачі, але ніхто її не забирав. Слабенький трекер порівняно з російським торентом.
Для закачки з торент трекерів (torrents.ru, torents.net.ua та ін.) щоб дуже не напрягатися з роздачами щоб не падав рейтинг тобі сюда givemetorrent.org.ua Надзвичайно хороша прога. З її допомогою з вищенаведених трекерів викачав вже близько 50-70 гіг (не рахую). Звичайно можливо з одного боку це і не етично (скачав сам - дай скачати другому), але клав я на їх рейтинг (я теж качаю те, що не всім подобається). А качати порнуху і стояти на роздачі, щоб підняти рейтинг - не буду.
мене колись так забанили на 0day.kiev.ua. Досить хороший трекер. А там зареєструватись без запрошувального коду аж ніяк не вийде. Добре що знайшов доброго чолов"ягу з Києва, який мені його і дав. Зараз рейтинг тримається стабільно, бо серевер працює 24/7 годин. P.S. Хто пробував http://www.uaget.com ?
Є ще такий торрент torrent.share.net.ua Там я часто беру фільми з українським дібляжем. А щодо torrents.ru, якщо ще актуально, теж можу спробувати створити аккаунт, але потрібем мейл.