Акаунт на torrents.ru

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем MARTINI, 18 жов 2009.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Колєга не може зареєструватися на www.torrents.ru . Там стоїть обмеження на реєстрацію.

В такій годині наші люди зазвичай вже сплять :) тому велике прохання, хто буде в цей час в інтернеті, може якісь діаспоряни, або нічні адміни, зареєструйте акаунт і повідомте мені в приват логін і пароль. Наперед вдячний!

2. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    блин... що то за фигня??? теж хотів на днях зареєструватись и облом. Як доресь до нету в такий час зареєструю.

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Якби вчора сказали я б вас зарегав=))))
    Але фішка в тому шо то 6-7 рос часу. Ітого нашого 5-6.

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ти ж знаєш що для реєстрації такого сорту треба давати е-мейл. Давай адресу мейлбокса коллєги

5. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    написав в ПП

• Подобається Подобається x 2
  6. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
  7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Звідти повільніше качається і ще там менше торентів. Наразі торрентс.ру найкращий

До речі, ще одне місце звідки можна качати файли - www.ex.ua , це така собі реінкарнація Інфостора. Стягнути можна багато чого, а роздавати нічо не треба, навіть реєстрація не обовязкова :) Можливий перегляд і прослуховування онлайн

8. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Є ще такий торрентс www.tfile.ru . Мені подобається тим,що не вимагає ригистраціїї і роздачі.

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Мене там забанили за надто низький рейтинг, при чому заборонили роздавати!! і сказали (в тех. форумі для забанених) для поновлення акаунту або отримання можливості роздавати файли, щоб підняти рейтинг, платити гроші.
    А рейтинг впав через те, що я качав переважно укр. музику, яку тримав постійно в роздачі, але ніхто її не забирав.
    Слабенький трекер порівняно з російським торентом.

10. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
  11. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017
    Для закачки з торент трекерів (torrents.ru, torents.net.ua та ін.) щоб дуже не напрягатися з роздачами щоб не падав рейтинг тобі сюда
    givemetorrent.org.ua
    Надзвичайно хороша прога. З її допомогою з вищенаведених трекерів викачав вже близько 50-70 гіг (не рахую).
    Звичайно можливо з одного боку це і не етично (скачав сам - дай скачати другому), але клав я на їх рейтинг (я теж качаю те, що не всім подобається). А качати порнуху і стояти на роздачі, щоб підняти рейтинг - не буду.

12. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    мене колись так забанили на 0day.kiev.ua. Досить хороший трекер. А там зареєструватись без запрошувального коду аж ніяк не вийде. Добре що знайшов доброго чолов"ягу з Києва, який мені його і дав. Зараз рейтинг тримається стабільно, бо серевер працює 24/7 годин.

P.S. Хто пробував http://www.uaget.com ?

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    я пробував. Жодних вражень з того приводу не маю і на скільки памятаю то не торрент

14. Volomiv

Volomiv Новачок

VW Jetta 2008
    Є ще такий торрент torrent.share.net.ua
    Там я часто беру фільми з українським дібляжем.

А щодо torrents.ru, якщо ще актуально, теж можу спробувати створити аккаунт, але потрібем мейл.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)