Тільки що БАСС здетів з траси між Жовквою і Волею Висоцькою організоіую йому евакуатор, якщо хтось є недалеко то треба помогти бо машина в полі а він сам з жінкою і дітьми. Сам виїждаю туди
Співчуваю!!! Можливо там Жарік? Він ж живе в Жовкві здається. Думаю нема сенсу всім їхати. Але якщо знадобиться допомога - дзвоніть.
Славіку з жовки дзвонив - не там він, десь в село поїхав. Каже що бачив там Руслана на обочині (але не в кюветі).
Мля..це ж треба.... Ще й сьогодні така неприємність.Що тут скажеш...bass, не падай духом!!! Всі випробовування даються нам разом з силою, щоб все це пережити...Головне, що всі живі і здорові.......
Bass казав що буде про що поговорити в Хатинці. Такщо купляєм білети на хатинку і слухаєм що трапилось.
Все гаразд - всі живі здорові (ну майже - пару синяків і порізів дрібних). А от для машинки результат плачевний - так що я пішохід на пару найближчих місяців.
Співчуваю, але головне, що Ви всі в порядку, залізо- залізом, з часом полагодиться, життя і здоров"я дорожче і важливіше.