Батько бажає з'їздити на луцький авторинок, з можливою покупкою авто... Питання: чи вартує туди їхати, бо як мені відомо, туди приганяють авто з Німеччини...
Приганяють, але ти масово німців там не знайдеш, практично одні перекупи. Сам живу в Луцьку, хтів вибрати щось, всерівно на перекупа попав. Якщо з німеччини то краще шукати знайомих які цим займаються і будеш впевнений що то дійсно свіжак. А то в Луцьку говорять або що щойно пригнане і клястись будуть або Купив у діда, практично дід на ній не їздив, авто стояла під брезеном в гаражі і т.д.
Правило Одне - якщо їдеш по машину, береш із собою людину яка зразу побачить машину від і до.... P.S. звісно таку людину важко найти))) тоді на сервіс на підйомник - і повна діагностика.
Всерівно зможеш оглянути поверхнево, візьмешся потім робити, вилізе грейка чи ще шось, захочеш поміняти диск щеплення, тронеш а там і корзина або циліндри ... хоча дивлячись яка ціна, я свідомо купив дешевого, щоб вложити бабла, поставити нові запчастини, тепер хоч знаю на чому їзджу. Успіхів у покупці.