Блок іммобілайзеру або чому вона погано заводиться

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Dmytrosh, 20 лис 2016.

1. Dmytrosh

Dmytrosh Новачок

vw пасат 1996, 2 л.бензин
    Доброго дня, шановні аксакали клубу та його шанувальники! Звертаюсь за порадою із таким питанням. В мене VW Пасат 1996 року 2-х л. бензин, дв. AGG. (зразу скажу,що їжджу не багато, переважно по вихідним). Впродовж року, починаючи з весни п.р., (і вже траплялись такі поодинокі випадки і в 2015р.), машинка почала «жити своїм» життям: заводиться з третього, п’ятого разу, і тільки коли ключ потримаю у замку запалення, ніби дотискуючи до кінця. Стартер працює. Таке виникає враження, що блокується доступ палива до двигуна і тільки зняття клеми акумулятора рятувало ситуацію. Після діагностики моторист повідомив, що питання не у бензонасосі, а в системі імобілайзера.

Мені проблемно (по роботі) вискочити в будні до електриків (а вони, у більшості, не працюють у вихідні) та нарешті пощастило попасти до одного такого вчора. Оглядаючи блок імобілайзера (у 2012р мені його пропаяли), він сказав, що не може знайти причин, натомість другий електрик (напарник) сказав, що причина саме у ньому і мені тепер необхідно пошукати аналог на шроті, після чого він зможе «перепрошити» цю штуку.

Одна порядна людина з ніком «Yrasyk» (дай йому Бог здоров’я, допомагає не перший раз), зможе вислати аналог, правда з машини1,9 tdi - того що і моя року випуску. Зателефонувавши електрику (готовому перепрошити) з питанням чи підійде такий блок імобілайзера - він мене потішив, що не знає.(треба було мені при розборці подивитися на № і т.п., щоб вже знати))))))).

Отже,шановні, питання: чи підійде блок імобілайзера тобто «перепрошивки» з машини 1,9 tdi для бензинової і подальшої її «роботи». Які мої шанси на успіх, а, можливо, дасте координати людини, яка розуміється на такій проблемці і на належному рівні «вмовить машинку служити і далі». А може причина в іншому? Дуже вдячний!

2. sashaglobin

sashaglobin Active Member

Passat RP 89'
    Була схожа ситуація в мене, теж крутив ключом і тиша була) В мене сигналка не штатна але один толковий електрик сказав якщо машина не заводиться треба зняти клему і вдягти назад, якщо після цього з першого разу заводиться 100% сигналка блокує

3. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    в мене на аналогічний був трафунок на такому ж авто,підмарафетили сигналку і все гуд

4. Dmytrosh

Dmytrosh Новачок

vw пасат 1996, 2 л.бензин
    Дякую. А може хтось дав би мені телефончик перевіреоного мага_чарівника (електрика)?

5. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Блок від 1,9 дизель тобі підійде, бо він ставився і на ауді і на гольфи і на транспортери і на пасати

upload_2016-11-21_14-36-15.png

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)