Чи готовий ти?

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем diesel757, 11 вер 2014.

1. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Створюю цю тему, з метою, зборів коштів на потреби бійців, що беруть участь в АТО (кому скажете, аргументуєте, тому і ті кошти підуть)
    На створення теми, наштовхнуло те, що мій друг, одноКашнік (він для мене брат, навіть більше ніж брат, хоч і не кровний) бере участь в А/Т/О, а я тут сиджу, п'ю пиво, хі-хі-каю, займаюсь своїм, і т.д. Завдяки НАШОМУ КЛУБУ, було зібрано кошти на... дивитись тут , збір продовжуємо, кому пох... - проходимо мІмо.

І так, суть:
    я (або будь хто інший) - роблю послугу (продаю товар), а Ви - самі придумуєте суму та оплачуєте за надану послугу (товар), при цьому пропонуєте куди повинні "піти" Ваші гроші за послугу (товар), якщо не придумуєте, то особисто я, відправлю на потреби бійців ЗРАДн 24-ї ОМБр м. Яворів, або 72-ї ОМБр м.Біла Церква.

для прикладу:
    я для Вас напишу картину. А, Ви самі вкажете ціну за неї та оплатите мені......, якщо у Вас немає кому (адресно!) відправити майно на виручені мною кошти, то я відправлю на потреби ЗРАДн 24-ї або 72-ї ОМБр.

Отже:
    давайте тут, в цій темі писати про те хто що може зробити, та ті кому потрібно зробити - кошти на АТО.

• Подобається Подобається x 2
  2. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Одразу, продовжу тему, щоби було зрозуміло... я, готовий:
    - замінити будь-яку подушку двигуна Г2
    - замінити задні підшипники ступиці Г2
    - замінити (передні, задні) гальмівні накладки Г2 з прокачкою, а також направляючі (вкладки) супортів
    - замінити пильники шрусів Г2
    - замінити шруси Г2
    (*** та інше по VW Golf2. Запитуйтесь про інше. Якщо був досвід - виконаю, якщо ні - то не візьмусь.)
    Роботи по вищевказаному виконаю як на Вашій територі (в межах м.Львів) так і на своїй (Личаківський р-н), бажано по суботах, або в другій половині робочого дня.

Моя сестра - може намалювати картину маслом на полотні (натюрморт, природу, або що забажаєте (бажання узгоджується окремо)). Зразки готових картин постараюсь закинути сюди в найкоротший час.

Ціну питання визначаєте Ви! Виручені кошти підуть на бійців зенітного дивізіону (ЗРАДн) 24-ї або 72-ї ОМБр
    Мої контакти в підписі.

Останнє редагування: 11 вер 2014
  3. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Типові роботи. Можна повторити, а можна щось новеньке - кошти на підтримку учасників АТО від 24-Ї або 72-ї ОМБр (ЗРАДн):
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  4. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Роман, спитай в сестри кіко буде коштувати картина як на фото, якщо вона таке зможе намалювати.[​IMG]

5. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    все те що на тому фото, чи лише ту кольорову (синьо-червону) абстракцію?
    я думаю, що зможе намалювати без проблем шо то, шо то.
    Ціна = матеріал (розмір полотна, приміром А3 + фарби масло+білило) = 80-120грн. решта за роботу, вказуйте самі.
    Рішення по картині напишу пізніше, бо вона на роботі а я на іншій роботі.

6. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Цікавить сама картина з фото. Я так розумію що там якесь вогняне перо, але щоб було все таке ж яскраве. Розмір думаю десь 700х700. Як буде інфа - напиши про результат + ціну.

7. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    гарно малює сестра...:hi:

8. BASK

BASK Active Member

Сaddy
    Долучуся і я до цієї теми. є в наявності рівні руки (дехто каже що 2 праві), авто, звар. апарат, дрель, болгар, ел. лобз. фрезератор, шліф. маш., і т.д. + небагато часу, умови що і в першому пості, забезпечуєте розхідниками, все решта на потреби

щодо цього допису є один нюанс: ціна на роботу має бути більша або (небажано) рівна ринковій ціні. Я думаю що в цьому Форумчани мене підтримають

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    приєднаюсь. вмію замінити радіатор пічки на Passat B4, B3 (хто стикався, той розуміє всю геморність тої процедури). час виконання процедури - від 3 до 5 годин. місце виконання - на вулиці, або в гаражі замовника. треба, щоб власник авто допомагав в роботі(підсобляв). ціна - замовник сам визначає, але після того як завершимо і він сам зрозуміє скільки це може коштувати. всі гроші передам в надійні руки(або Мочанову або Притулі)

10. Vasintekc

Vasintekc Active Member

VW passat B5 variant 1.9TDI AVB 2005
    маю деякі запчастини від Б4 (все справне, залишилилось після встановлення МФА та кондиціонера)
    панель приладів дизельна без МФА
    підрульові перемикачі
    пічка з двигуном та регулятором, радіатори (пічки та охолодження)
    механізм натяжки ременя генератора від 1,8 бензин.

оплата Роману - я відправляю. Зв`язок через ПП.

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Можу написати (за дорого) польською мовою листа до (вписати самому) або перекласти (українська/польська, польська/українська) до 20 сторінок тексту.
    Гроші перешлю до Айдару.
    тел. 067-9З-77-З3О (якщо не відповідаю, значить за кордоном, не встидатися і пробувати дзвонити ще)

• Подобається Подобається x 2
  12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    disel757, замовляю у Твоєї сестри картину (пейзаж - гори, фотку перешлю на мило). Спитай, будь ласка, чи вона встигне намалювати до 01.10? Треба на подарунок.

13. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    disel757, друже, я збрехала! Картину треба закінчити максимально до 28.09, щоб я ще мала два дні на викручування рук хлопцям, які повинні будуть її урамити.
    Жду атвєта, как салавєй лєта!

14. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Чортопхай, а є хлопці які роблять "ексклюзивні" рамки?

15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Так! тепер мушу хіба що крапок наставити, бо "твій допис закороткий"(((

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)