Може хтось буде їхати автом на Київ найближчі дні і тижні? Треба завезти туди величеньку залізяку - дволітровий двигун. Тобто машина мала би бути не зовсім маленька Автолюкс не підходить бо треба доставити людині не до пункту прийому, а до гаражу. Віддячимося фінансово.
Офтоп: Ці фірми також роблять доставку по адресу в Києві, і також можуть забрати його по адресі у Львові. Ну але це дорожче ніж зі складу - на склад.
народ завтра буду у Києві,правда без авто і вєчєрком назад,якщо комусь потрібно щось привезти до Львова то без проблем (тел. 80676722136 Юра)можна передати на вокзалі.
Сьогодні вечерком їду в Київ, завтра вечерком назад - якщо треба шось комусь невелике доставити - можу допомогти.
Я в суботу вночі їду теж. Щось невелике можу передати, бо сам буду загружений по самі помідори. Назад у вівторок.
Всім привіт. Народ може хто планує поїздку на Київ 28 травня (з 01.00год) на 12 маю бути в Борисполі... Їду сам. Дякую
Сьогодні (з вечора) планую поїздку Львів - Київ - Львів (туди і назад). Кому, щось потрібно передати чи туди чи звідти, візьму без проблем, (багажник порожняковий :rofl.
чи поїде хтось з києва до львова у пятницю чи суботу ? не малий обєм буде можливість окупити частину дороги якщо хтось поїде напишіть в пп розкажу шо треба перевезти і домовимось )
Нарід, ніхто раптом не збирається на пасху/перед пасхою на тижні їхати в Київ? І так само назад після свят. Мені треба з"їздити) Дуже не люблю поїздів, та й ті гроші + там ше може пару грн краще комусь на бензин кину + хороша компанія)))
ну бачиш))) Моя діаспора не вертаєсі. Кажут жеби я туди їхав)) А я тими поїздами, курде, так не люблю шо просто. В купе я не влажу від стінки до стінки. В плацкарті ноги висят всі шпортаються всю ніч, бо ж ніхто переступити чи пригнутись не хоче. А ше як з торбами. Ай ну го нафіг)))