Недавно став щасливим власником passata b7(1.6 tdi). Це мій перший дизель, тому питаю пораду куди краще звернутися у Львові з заміною ремня ГРМ, роліків і помпу. Думав на "офіційному Алексі" де б мали працювати професіонали, але відпало бажання після прочитання окремої теми на форумі!!! Буду дуже вдячний за пораду!
чувак, роби в офіціалів і точка! Про кожний сервіс можна знайти негативні відгуки, позитивні вот мало хто пише.. як кажуть скупий платить двічі, напорять тобі вищезгадані писаки щось або зберуть херово і потім будуть доїти тебе.. Офіційний - то офіційний, ще й податок державі за роботу заплатиш і доказ матимеш для наступного покупця, що ремінь справді мінявся... Хоча якщо ти голодупий скупердяй, то рішай сам )
Чоловіче, може в'їби себе в "їбальник" ? Якщо я скажу, якщо ти мудак, то це ще не значить що я тебе прямо мудаком назвав.. Грамотєй, бльє..
Знову жаба появилася і все зіпсувала! Раджу поїхати в Городок до Олега, будеш приємно вражений персоналом і зробленою роботою. Коли мав Гольфа то заїхав раз на Алекс, вже пару років обминаю то СТО. Наші службові машини також колись обслуговувалися на Алексі,но....вже років з чотири туда не заїзджають. Обслуговувалися: Пасат Б5, Каравелли.
Там свіжий тільки салон - двигун то копія старого 1.6 з новим CR вприском і новою турбіною- простіший як двигуни 05 модельних років
Юра, ну ж не копія )) навіщо Ви таке пишете ) а щодо заміни ГРМ - просто робити на грамотному СТО, де є умови і весь інструмент, а не затички і палки. Олега СТО Комфорт норм для того підходить. в мене самого скоро заміна ГРМ. був би у Львові - то сам би до нього поїхав (машина в підписі, якщо щось... не гольф )
Ну по перше СТО не бувають грамотними чи безграмотними, грамотними бувають люди і роблять не СТО а люди, по друге я взагалі то мав на увазі інше - в нових модельних роках автовиробники в новий кузов пхають старі силові установки трохи їх модернізувавши. Принципово новими можна напевно назвати гібриди і електро, а все решта то модернізоване старе. Так виглядає що уже не будуть вкладати кошти в розробку нових ДВЗ
ну, тоді можна взяти до уваги, що двз взагалі не змінився від часу винаходження ).. ті ж циліндри, ті ж поршні, ті ж клапана ))) 4и або 2а такти... про СТО - я і маю на увазі комплекс - майстри, обладнання, умови. кінець )
Я знову не про це.... )))) Так само як авто є певних модельних років так само силові установки є певних модельних років. Я звернув на це увагу ще минулого року коли притягнули Інсігнію 2015 р .... відкрив капот і побачив старий вектрівський ЕКО Тех з новим обвісом, потім притягнули на капіталку Джету 2014р а під капотом старий 1.6 від Гольф3 - змінили тільки рециркуляцію і форму датчиків і розйомів - потім В7 - один до одного 1.9 з В5.... тільки кришка пласмасова зверху блискучіша..... На Ауді вся зміна тільки в тому що замість ремнів на ФСІ поставили ланцюги, відмовились від PD і перейшли на CR.... Це все розробки 90- тих. А гроші деруть як за новий модельний ряд. Вважаю це свиньством
Добрий день! Дякую що відписали! Порадьте до кого звернутися можна із заміною ремня грм, пассат 2017, 2.0 дизель.
Привіт! Раджу звернути увагу на дві перевірені СТО у Львові: TRK Motors (с. Сокільники, вул. Авіаційна 69): спеціалізуються на ГРМ-ремонті, комплект роликів + ремінь + помпа встановлюють, рекомендовано. trkmotors.com VAG.UA‑сервіс (вул. Богданівська 15): працюють з Volkswagen/Passat, ролики/ГРМ - у переліку послуг. vag.ua При виборі сервісу зверніть увагу на: Використання комплекту ГРМ високої якості (наприклад, Conti/INA) та одночасну заміну помпи. Питання гарантії на виконані роботи. Чіткий кошторис по запчастинах + роботі. Успіхів з вашим Passat B7 — правильна заміна ГРМ справді вбереже багато проблем!