Допоможіть доправити компютер у Франківськ

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем DEMO, 18 тра 2010.

1. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Треба передати компютер(системник, монітор і невеликий дрібязок клавіатура дроти і т.д.) до Франківська для нашого одноклубника serg9. Може хтось їде у Франик найближчими днями і може захопити цей вантаж?

2. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    я планую або у п'ятницю, або в понеділок. Якщо треба - без проблем, одвезу

• Подобається Подобається x 2
  3. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    В мене колега практично постійно (п"ятниця,або субота ) на Віто гасає на Франківськ.Якщо щось давайся чутись.

• Подобається Подобається x 1
  4. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Супер!! думаю недивлячись на нетерплячку отримати свій комп серж9 погодиться шо варто почекати до пятниці або суботи заради безпеки свого компа. Тому давайте так leopold якшо їдеш в пятницю то дай знати будь-ласка шоби ми з тобою підбились десь і я тобі комп передав, а якшо не поїдеш то будемо турбувати колегу Kam@toza

5. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    без проблем:D

6. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    друзі, дуже дякую тим хто відгукнувся.
    комп дуже потрібен, чекаю з нетерпінням.
    напевно скоріш за все по відправці треба зв"язуватись з DEMO, а я в свою чергу у Франківську забираю в любий час з любої точки.
    тому починаємо з Леопольд на п"ятницю. А якщо не виходить, турбуємо Каматоза.

7. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    leopold ну шо там шось відомо на рахунок чи ти завтра їдеш у Франик ?

8. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    так, їду, десь в районі 11-ої ранку, я тебе сьогодні наберу

9. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Я резерв,:music:

10. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Комп поїхав з Leopold-ом! Дякую йому і Каматозу за допомогу.

11. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    ну як комп їхав і як доїхав, це варто почитати.......
    домовився я з Leopold-ом про те що він забирає, і з Галича мене набирає, а я виїду на початок Франківська шоб забрати копм і шоб не затримувати Leopold-а.
    11:04 - дзвінок від Leopold-а
    11:18 - я на місці, чекаю
    десь через 5 хвилин пролітає машина Leopold-а, розвертається ї погнала назад на Львів.
    я шось там помахав, помахав, але за ГТІ-шним двигуном і слід простив.
    звоню, а Leopold каже, шо комп віддав, які претензії?
    я питаю "кому"?
    він каже шо Сергію, з яким зізвонювався недавно по телефону.
    я нічого не врубаюсь. зізвонюватись зізвонювався, але компа я якось не помітив :)
    Leopold (мабуть роздратувався) каже шо розвертається і зараз виясним.
    під"їжає, і каже шо по дорозі перді мною стояв сріблястий Пассат, він все туди відвантажив, чувак подякував і поїхав.
    Каже шо на наші лохотрони він вестися не буде, шо взагалі нах... йому біли ті приколи, поміг називається на свою голову і все таке.... (сказати чесно я його розумію).
    Звоними до ДЕМО, не бере трубку. Хоча я кажу шо ДЕМО тут ні до чого, він ітак мене виручив, поміг це все купити, забрав і передав Leopold-у.
    Leopold каже шо він кароче знати нічого не хоче, він товар віддав, а якшо ми вирішили з ним влаштуват итакий жарт, то він звертається в міліцію і вона з нами буде розбиратися.
    Я чесно кажучи до останнього думав шо Leopold жартує, але коли він відкрив багажник і я побачив шо там пусто, я почав розуміти шо це не жарт.
    Я вже майже змирився з тим, шо, хоча я нічого не доганяю, в чім насправді річ, але компа я позбувся. І тут ми якось разом з Leopold-ом кажемо, шо давай під"їдемо на те місце і хоча би глянемо де і шо.
    Знову ж таки на розворот, і ГТІ-шний мотор взревел і скрився з горизонта.
    Я ззаду їхав, бо знаю шо там мусорішкі пасуться, чую звінок на мобільний і бачу Leopold-а.
    Кароче картина, стоїть Поло Leopold-а, сріблястий Пассат В5, і чувак вигружає з Пассата мій комп :))
    Кароче чувак теж чекав якусь передачу, і якимось чином Leopold і він вирішили шо вони предназначені друг для друга. Обмінялися вантажем, потисли друг другу руки і роз"їхались.
    Добре, скажу вам, шо чувак мав совість і виїхав назад на трасу і ми його там змогли побачити.
    Кароче шо думав про нас чувак, шо думав про мене і ДЕМО в той час Leopold, хай він напише сам.
    Я чесно кажучи до останнього сподівався шо Leopold жартує, але коли побачив пустий багажник, поняв шо шота не так.
    Сіли ми з Leopold-ом на обочиеу, він викурив парочку сигарет, потиснули друг другу руку, і майже одночасно з Leopold-ом сказали, що чесно кажучи, в таку чудасію не повірили би, якби це не з нами приключилося.
    До цих пір не можу повірити в те шо такі можуть бути співпадіння.
    І не можу прийти до тями.
    Так шо от така історія.
    Дякую ДЕМО за допомогу.
    Дякую Leopold-у за допомогу.
    І дякую Богу шо все так закінчилося.
    Хоча проблема не в компі, а якось дивно було припустити думку про те що в цьому може бути винен хтось із нас.
    Сьогодні вечерком бахну пару стопочок за знайомство з Leopold-ом. Сподіваюся шо Leopold теж зніме вечерком стрес.

12. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Якось ти все це сухо розповів :haha:
    я тебе по телефону слухав то мля до сих пір якось невіриться у всю невирогідність такого співпадіння ну посудіть самі:
    Їде Леопольд і бачить шо стоїть чувак теж на пасаті теж Сергій і теж чекає передачі та ще і фарами леопольду поморгав (мля нікому більше а йому) на місці леопольда я би так само зі спокійною душею віддав той комп. Неймовірно ? але то ще не все коли парні розбирались я якраз звалив з офісу на 20 хв і забув телефон шо зі мною трапляється ну може раз на два місяці.
    Тепер події розгортаються ще цікавіше serg9 і леопольд таки помічають один одного як на мене то таки диво і навіть більше вони застають того чувака там де Леопольд його лишив то просто серія співпадінь які назвати інакше як неймовірних бо якихось там пару хв туда сюда і могло бути все інакше.

13. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Да........ну ви пацани і дали ......корочє почті Санта-Барбара

14. gora

gora Active Member

Golf 4
    ОЙ не можу!!!!! Ха-Ха-ха !!!! "Ну вы блин дайоте"..................... )))))))))))))

15. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    ООООФІГІТИ МОЖНА,ну ви блін дайотє :shok::lol::lol::lol:

16. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Ну це просто з серії фантастики :) але добре що все добре скінчилося :music:

17. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    ну звичайно так не напишеш, як словом розкажеш.
    але я вам кажу, ще до цього часу перебуваю в легкому шоці. Напевно знайомство з Леопольдом і цей компутер не забуду ніколи :))
    Дійсно серія дивних співпадінь.
    Як-то, сижу собі чекаю Леопольда на договореном месте, ще й сказав, шо при в"їзді в Франківськ з с. Угринів чекаю під кам"яним написом "Івано-Франківськ".
    І уявіть собі, пролітає Поло ГТІ, розворот на перехресті, і поїхав собі обратно....
    Я набираю, а Ростик каже шо вже все віддав.
    Уявляю собі його думки. Як він казав, шо працював до цього в "органах", то напевно він собі уявив неабияку схему з лохотроном. :)
    Ой ржунімагу...........
    Цікаво що ще він про це розкаже......
    Чи звали того чувака "Сергій", я особисто в нього не спитав. Але бля я вам кажу, там теж знак кам"яний, правда "Івано-Франківськ цемент", тобто наш цементношиферний завод.
    І там стоїть Пассат, і моргає Ростику. Зі слів Ростика, він запитав "Сергій??" Той відповів - Сергій. Чемно приянв весь товар і поїхав.
    Ну ви уявляєте????

18. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    якби я сам таке розказував або Леопольд сам - ніхто би не повірив, а так народ, повірте, це з нами дійсно відбулося.

19. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Лахали всім офісом... Дійсно добре, що добре закінчилось.

20. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Ну, трохи доповню від себе. Чувак на Б6 чекав з іншої сторони (просто попався порядний хлопчина.....треба було йому купити пиво). При в'їзді у Франик є ДВА кам'них надписи "Івано-Франківськ". Так от: їду я до Франека і бачу, що стоїть сріблястий Б6 з аварійкою біля першого знаку (ПЕРЕД с. Угринів). Я зупиняюсь, виходжу....
    -Привіт!
    -Привіт!
    - Ти Сергій?
    - Так!
    -Ну, отримуй передачу.
    ВСЕ. я спокійно загрузив і поїхав розвертатись, бо мав ще заїхати в Галич. Дивлюсь з правої сторони стоїть Б4, біля нього Хлопець, і так дивно на мене дивиться, як би я в нього щось вкрав. Я розвернувся, їду в Галич, і тут від serg'а дзвінок:
    -Ти вже доїхав, чи ні?, бо я тут вже чекаю....Далі оповідь Сергія, тож переповідати небуду. Він подарував мені пляшку горілки, котру я мав велике бажання випити прямо на трасі, але вже дочекаюсь вечора.
    Будучи в курсі про такі схеми раніше ("пацанський розвід") вже хотів їхати в прокуратуру та піднімати у Франику ментів.
    П.С. Приношу свої вибачення Демо та Сержу, за те, що майже 5 хв. думав про них дуже погано (ДЕМО, ти трубку, по вже відомій причині не брав).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)