Треба передати компютер(системник, монітор і невеликий дрібязок клавіатура дроти і т.д.) до Франківська для нашого одноклубника serg9. Може хтось їде у Франик найближчими днями і може захопити цей вантаж?
В мене колега практично постійно (п"ятниця,або субота ) на Віто гасає на Франківськ.Якщо щось давайся чутись.
Супер!! думаю недивлячись на нетерплячку отримати свій комп серж9 погодиться шо варто почекати до пятниці або суботи заради безпеки свого компа. Тому давайте так leopold якшо їдеш в пятницю то дай знати будь-ласка шоби ми з тобою підбились десь і я тобі комп передав, а якшо не поїдеш то будемо турбувати колегу Kam@toza
друзі, дуже дякую тим хто відгукнувся. комп дуже потрібен, чекаю з нетерпінням. напевно скоріш за все по відправці треба зв"язуватись з DEMO, а я в свою чергу у Франківську забираю в любий час з любої точки. тому починаємо з Леопольд на п"ятницю. А якщо не виходить, турбуємо Каматоза.
ну як комп їхав і як доїхав, це варто почитати....... домовився я з Leopold-ом про те що він забирає, і з Галича мене набирає, а я виїду на початок Франківська шоб забрати копм і шоб не затримувати Leopold-а. 11:04 - дзвінок від Leopold-а 11:18 - я на місці, чекаю десь через 5 хвилин пролітає машина Leopold-а, розвертається ї погнала назад на Львів. я шось там помахав, помахав, але за ГТІ-шним двигуном і слід простив. звоню, а Leopold каже, шо комп віддав, які претензії? я питаю "кому"? він каже шо Сергію, з яким зізвонювався недавно по телефону. я нічого не врубаюсь. зізвонюватись зізвонювався, але компа я якось не помітив Leopold (мабуть роздратувався) каже шо розвертається і зараз виясним. під"їжає, і каже шо по дорозі перді мною стояв сріблястий Пассат, він все туди відвантажив, чувак подякував і поїхав. Каже шо на наші лохотрони він вестися не буде, шо взагалі нах... йому біли ті приколи, поміг називається на свою голову і все таке.... (сказати чесно я його розумію). Звоними до ДЕМО, не бере трубку. Хоча я кажу шо ДЕМО тут ні до чого, він ітак мене виручив, поміг це все купити, забрав і передав Leopold-у. Leopold каже шо він кароче знати нічого не хоче, він товар віддав, а якшо ми вирішили з ним влаштуват итакий жарт, то він звертається в міліцію і вона з нами буде розбиратися. Я чесно кажучи до останнього думав шо Leopold жартує, але коли він відкрив багажник і я побачив шо там пусто, я почав розуміти шо це не жарт. Я вже майже змирився з тим, шо, хоча я нічого не доганяю, в чім насправді річ, але компа я позбувся. І тут ми якось разом з Leopold-ом кажемо, шо давай під"їдемо на те місце і хоча би глянемо де і шо. Знову ж таки на розворот, і ГТІ-шний мотор взревел і скрився з горизонта. Я ззаду їхав, бо знаю шо там мусорішкі пасуться, чую звінок на мобільний і бачу Leopold-а. Кароче картина, стоїть Поло Leopold-а, сріблястий Пассат В5, і чувак вигружає з Пассата мій комп ) Кароче чувак теж чекав якусь передачу, і якимось чином Leopold і він вирішили шо вони предназначені друг для друга. Обмінялися вантажем, потисли друг другу руки і роз"їхались. Добре, скажу вам, шо чувак мав совість і виїхав назад на трасу і ми його там змогли побачити. Кароче шо думав про нас чувак, шо думав про мене і ДЕМО в той час Leopold, хай він напише сам. Я чесно кажучи до останнього сподівався шо Leopold жартує, але коли побачив пустий багажник, поняв шо шота не так. Сіли ми з Leopold-ом на обочиеу, він викурив парочку сигарет, потиснули друг другу руку, і майже одночасно з Leopold-ом сказали, що чесно кажучи, в таку чудасію не повірили би, якби це не з нами приключилося. До цих пір не можу повірити в те шо такі можуть бути співпадіння. І не можу прийти до тями. Так шо от така історія. Дякую ДЕМО за допомогу. Дякую Leopold-у за допомогу. І дякую Богу шо все так закінчилося. Хоча проблема не в компі, а якось дивно було припустити думку про те що в цьому може бути винен хтось із нас. Сьогодні вечерком бахну пару стопочок за знайомство з Leopold-ом. Сподіваюся шо Leopold теж зніме вечерком стрес.
Якось ти все це сухо розповів я тебе по телефону слухав то мля до сих пір якось невіриться у всю невирогідність такого співпадіння ну посудіть самі: Їде Леопольд і бачить шо стоїть чувак теж на пасаті теж Сергій і теж чекає передачі та ще і фарами леопольду поморгав (мля нікому більше а йому) на місці леопольда я би так само зі спокійною душею віддав той комп. Неймовірно ? але то ще не все коли парні розбирались я якраз звалив з офісу на 20 хв і забув телефон шо зі мною трапляється ну може раз на два місяці. Тепер події розгортаються ще цікавіше serg9 і леопольд таки помічають один одного як на мене то таки диво і навіть більше вони застають того чувака там де Леопольд його лишив то просто серія співпадінь які назвати інакше як неймовірних бо якихось там пару хв туда сюда і могло бути все інакше.
ну звичайно так не напишеш, як словом розкажеш. але я вам кажу, ще до цього часу перебуваю в легкому шоці. Напевно знайомство з Леопольдом і цей компутер не забуду ніколи ) Дійсно серія дивних співпадінь. Як-то, сижу собі чекаю Леопольда на договореном месте, ще й сказав, шо при в"їзді в Франківськ з с. Угринів чекаю під кам"яним написом "Івано-Франківськ". І уявіть собі, пролітає Поло ГТІ, розворот на перехресті, і поїхав собі обратно.... Я набираю, а Ростик каже шо вже все віддав. Уявляю собі його думки. Як він казав, шо працював до цього в "органах", то напевно він собі уявив неабияку схему з лохотроном. Ой ржунімагу........... Цікаво що ще він про це розкаже...... Чи звали того чувака "Сергій", я особисто в нього не спитав. Але бля я вам кажу, там теж знак кам"яний, правда "Івано-Франківськ цемент", тобто наш цементношиферний завод. І там стоїть Пассат, і моргає Ростику. Зі слів Ростика, він запитав "Сергій??" Той відповів - Сергій. Чемно приянв весь товар і поїхав. Ну ви уявляєте????
якби я сам таке розказував або Леопольд сам - ніхто би не повірив, а так народ, повірте, це з нами дійсно відбулося.
Ну, трохи доповню від себе. Чувак на Б6 чекав з іншої сторони (просто попався порядний хлопчина.....треба було йому купити пиво). При в'їзді у Франик є ДВА кам'них надписи "Івано-Франківськ". Так от: їду я до Франека і бачу, що стоїть сріблястий Б6 з аварійкою біля першого знаку (ПЕРЕД с. Угринів). Я зупиняюсь, виходжу.... -Привіт! -Привіт! - Ти Сергій? - Так! -Ну, отримуй передачу. ВСЕ. я спокійно загрузив і поїхав розвертатись, бо мав ще заїхати в Галич. Дивлюсь з правої сторони стоїть Б4, біля нього Хлопець, і так дивно на мене дивиться, як би я в нього щось вкрав. Я розвернувся, їду в Галич, і тут від serg'а дзвінок: -Ти вже доїхав, чи ні?, бо я тут вже чекаю....Далі оповідь Сергія, тож переповідати небуду. Він подарував мені пляшку горілки, котру я мав велике бажання випити прямо на трасі, але вже дочекаюсь вечора. Будучи в курсі про такі схеми раніше ("пацанський розвід") вже хотів їхати в прокуратуру та піднімати у Франику ментів. П.С. Приношу свої вибачення Демо та Сержу, за те, що майже 5 хв. думав про них дуже погано (ДЕМО, ти трубку, по вже відомій причині не брав).