Дорога на Вінницю (Львів-Гайсин)

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Sasa, 12 чер 2008.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Виїдеш за Львівську область (за Золочів) - далі дорога прекрасна (може трохи гірша за Стрийську трассу)
    В тернопіль обїжджай по обїзній бо як в місто попрешся то будуть гайци щемити бо там є купа підлих знаків. Хоча в центрі там гарно. Тобі рішати. По обїзній обережно бо там купа ям. Далі проблем жодних - втопив і їдеш до самого Гайсина. Хмельницький береш теж по обїзній. В Вінницю як тільки заїхав то далі наліво на трасу і знов газу аж до Гайсина. Заправлявся якраз в Вінниці (там на вїзді ОККО є). Жодних інших підводних каменів не бачив.
    Удачі!

• Подобається Подобається x 1
  2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Дорога Львів-Сімферопіль. Маршрут. АЗС. Нюанси.

Був на Вінничині позавчора. Стоїть на місці, все гаразд. Ями залатані гайці є, але рідко. По дорозі назад будуть нюхати - останній день свят. Моя жінка в Гайсині колись жила - знає багатьох. Може навіть маємо спільних знайомих :)

3. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026
    Відповідь: Дорога на Вінницю (Львів-Гайсин)

Не хотів створювати нову тему, але бачу відповіді на моє питання вже тут.

У нас родичі не в Гайсині а в районі.
    Scirocco, а ти по об'їздних їхав чи через міста?

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Обїзні, тільки от їздив я не зі Львова а з Києва

5. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T

Я цю дорогу також троха знаю, спочатку розкажу про гайців, вони і в Терн, і в Хмельн., і в Він., області всі полюбляють на фари ловити, будь обережний, бо я коли на море їду то частенько попадаюсь, переважно відмазуюсь так, без штрафів(дещо виручає).
    Коли будеш підїжати ближче до Терн, там дорога така горками почнеться там дуже часто стоять, в Озерній полюбляють стояти, потім за Терноп. в першому чи другому селі по обїзній стоять, і дальше також є але не памятаю де саме.
    НЕ ЗАБУДЬ Рибку собі купити в Летичеві там базар цілодобовий є, але добре вибирай.
    А їхати краще по обїзних, я тільки через Вінницю по місті їхав бо до друга заїжав, там дуже просто по місті проїхати, весь час прямо получається, потім через річку, маленький поворот і знов прямо.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)