Виїдеш за Львівську область (за Золочів) - далі дорога прекрасна (може трохи гірша за Стрийську трассу) В тернопіль обїжджай по обїзній бо як в місто попрешся то будуть гайци щемити бо там є купа підлих знаків. Хоча в центрі там гарно. Тобі рішати. По обїзній обережно бо там купа ям. Далі проблем жодних - втопив і їдеш до самого Гайсина. Хмельницький береш теж по обїзній. В Вінницю як тільки заїхав то далі наліво на трасу і знов газу аж до Гайсина. Заправлявся якраз в Вінниці (там на вїзді ОККО є). Жодних інших підводних каменів не бачив. Удачі!
Відповідь: Дорога Львів-Сімферопіль. Маршрут. АЗС. Нюанси. Був на Вінничині позавчора. Стоїть на місці, все гаразд. Ями залатані гайці є, але рідко. По дорозі назад будуть нюхати - останній день свят. Моя жінка в Гайсині колись жила - знає багатьох. Може навіть маємо спільних знайомих
Відповідь: Дорога на Вінницю (Львів-Гайсин) Не хотів створювати нову тему, але бачу відповіді на моє питання вже тут. У нас родичі не в Гайсині а в районі. Scirocco, а ти по об'їздних їхав чи через міста?
Відповідь: Дорога на Вінницю (Львів-Гайсин) Я цю дорогу також троха знаю, спочатку розкажу про гайців, вони і в Терн, і в Хмельн., і в Він., області всі полюбляють на фари ловити, будь обережний, бо я коли на море їду то частенько попадаюсь, переважно відмазуюсь так, без штрафів(дещо виручає). Коли будеш підїжати ближче до Терн, там дорога така горками почнеться там дуже часто стоять, в Озерній полюбляють стояти, потім за Терноп. в першому чи другому селі по обїзній стоять, і дальше також є але не памятаю де саме. НЕ ЗАБУДЬ Рибку собі купити в Летичеві там базар цілодобовий є, але добре вибирай. А їхати краще по обїзних, я тільки через Вінницю по місті їхав бо до друга заїжав, там дуже просто по місті проїхати, весь час прямо получається, потім через річку, маленький поворот і знов прямо.