Десь недавно чув, що якщо машина записана на батька, то можна їздити без доручення, навіть якщо не вписаний в тех.паспорт. Це правда?? Чи воно таки потрібне??
Відповідь: Доручення від батька Ясно, дякую... Просто декілька разім мене ДАЇшники зупиняли дивилися права, техпаспорт і нічо не питали про довіреність. ОДин лиш запитався на кого машина записана, я сказав на батька і він не питав більше за то, хоч я довіреності і не мав... Вирішив поцікавитися, потім один знайоми сказав шо у таких випадках помоєму не треба доручення... от і вирішив перепитати... Всім дякую=)
Відповідь: Доручення від батька То мабуть полісмени знайомі попались. В нас такого ніколи не дозволять, бо як це їздити нікому не заплативши за документи -нонсенс! Скоро ще довідку з військомату вимагать почнуть
Відповідь: Доручення від батька Та звідки в мене тут знайомі))) Вчора зробив доручення, а сьодня вже спинили і запитали його)) Везучий я... Доречі, по темі, нічо не порушував - зупинили, перевірка з понтом... Колись статтю читав шо не мають права без порушення пиняти... То теж брехня?? :-D
Відповідь: Доручення від батька Доречі була проблемма з тим, що батькова прописка в техпаспорті не зпівпадала з пропискою в дорученні. Дибіли хотіли навіть на штрафстоянку забрати. Хто зтикався з подібним?