Всім привіт народ! Двано нічого не писав =) Сигнал не працює, колись інколи пікав тепер взагалі не пфкає, підозрюю шось там з електрикою, сам сигнал перевірив - гудить, а вот з проводами вже туго =( ТАм він чи йде через реле чи ні, і як там дальше не можу розібратись... Може релшка погана, запобіжники всі в нормі.. первіряв провода шо на верху, з"єднання і т.д. всі в нормі.. Хочу шоб сигналило, деколи дуже потрібно - а нема.. =)
Якщо на машині з заводу йшов 1 сигнал, тоді на щитку приборів має бути перемичка замість реле. Якщо ж в комплектації було 2 сигнали, тоді вже має бути реле. Глянь чи стоїть перемичка чи реле. Якщо перемичка, тоді раджу замінити на реле. В такому випадку буде простіше вияснити в чому проблема: до реле чи вже після.
почни з банального - перевір сам контак в кнопці на рулі - там жабки могли повискакувати, вот і коло не замикається
На рулі рухомий контакт, якщо колись інколи, а зараз перестало, то він. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
У мене на Гольфі 2 фафакалки, і от разом вони теж працювати не хочуть. Перевіряв окремо - працюють, а разом "хєр" там. Одну відключив і все. Думаю проблема в проводці.
Вертаюсь знову до сигналу) так і не зробив) Значить сигнал однотональний, замість реле стоїть перемичка... запобіжник - перевірив, клаксон працює, не знаю як під рульом проводку перевірити, чи то руль знімати, чи як по іншому проводку перевірити... без поняття =( Хтоб міг допомогти можливо?
я якщо чесно після того як ми спілкувались навіть не дивився до того... =) після того залили мені в бак на укрнафті байду якусь, карб забився, тиждень машина простояла, а після про сигнал навіть не думав) тепер вот появився час і вернувся до проблеми =) Безумовно найкращий варіант =) ДЯкую! надіюсь зроблю то, а якшо ні - то звернусь) Що там на рахунок трамблера? =)
В мене сигнал працював через раз, поставив розгрузочне реле біля самого клаксона, тепер працює безвідказно