Хтось хто знаходиться близько зможе надати інформацію у вигляді фото чи іншої інформації по цій машині. http://auto.ria.ua/auto_ford_1938354.html Цікавить фото інфа. Буду вдячний за інформацію.
Ну як тобі сказати... якщо ринкова вартість ФВ Жука тих років десь ~3000usd то думаю ця купа брухту чогось таки вартує.
але цей жук в Європі стільки коштує, хіба вести цього форда відразу закордон і там продавати в такому вигляді як він є
Якщо чесно то я таким рарітетом зацікавився. Брат має гранаду довольний як слонь. Я в ній їхати неможу мене закачує. Чогось привик до своєї що щось десь гуде і стукає.
вона вже довго висить в оголошенні, значить власник ціну завищив конкретно. і на вигляд це кузов з документами де практично нічого незалишилось рідного
воно то може і рідне але чи придатне до використання. машина напевно простояла під парканом останні кілька років
Досить демогогію розводити. Ти буваєш в самборі? Чи можеш надати інформацію у вигляді фото чи іншої інформації по цій машині крім того що тобі здається що це металобрухт? Я - не можу.
теж замітив що авто як постамент на окраєні села. Дякую за висновки. Цей метал обговорювати небудемо. Цікавлять інші металоконструкції. Тільки знаходяться вони занадто далеко.
То вже зовсім інща розмова Сорі, але які авто подобаються я не зрозумів? Авто 60-70-х років іномарки на які сів і поїхав і нічого вкладати не треба? Ну ціна тоді буде явно не такою. Чи ті які недорогі але треба відреставрувати і вкласти душу?
Якщо народу цікаво на що я "зазіхаю" можу закинути ссилки. Сидіти із нуля реставровувати вже бажання немає. Братова машина Ford Granada 1981 р.в. Пів року провели в гаражі вечорами щоб відновити кузов і зробити ляльку. Хочеться в щось і вкласти душу(Авто 60-70-х років іномарки). В якійсь мірі я починаю розуміти що яхочу. Вислухаю думку і поради усіх.
Привіт Тарасе. Тобі бачу нудно стало.))) Скажу одне - знаю два власника по Гранаді. Один - радіє машині і доволі давненько вона в нього. Другий - як розібрав - так і стоїть уже рік. Тіпа вариться під дощем і шпаклюється на сонці. Але машини того варті. я свого часу теж таке хотів - тому підтримую тебе.
Ще нестало нудно . Просто загорівся машинами і я так думаю що ще пару днів я помару і успокоюсь. Зі мною вже таке бувало але проходило. Ще маю два незавершених проекти по електроніці і альтернативному паливі. Руки маю дві і прийдеться щось поступово робити.