як я пробив колесо і як я його ремонтував

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем serg9, 18 гру 2009.

1. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    ітак розкажу я свою сьогоднішню історію.
    з приходом зими нещодавно поміняв колеса на зимові, резина-новенька зимова, все як положено. оскільки я до цих питань відношуся дуже уважно, то у мене постійно є зібрані комплекти зимової і літньої резини, і тому із зміною сезону у мене з шиномонтажами нема ніяких проблем: домкрат, годинка часу, і машина в новенькому взутті. мушу сказати що дуже зручно, від шиномонтажів я практично не залежний.
    а сьогодні їду я собі з роботи додому, мирно валю 110 км/год, резина гребе як на гусеницях, і тут чую що шось почало тарабанити. я на обочину - заднє праве колесо на диску. і головне така падляна, вже темніє, мороз 15 градусів, багажник повний всякого вантажу, кароче все проти мене.
    вигружаю я весь багажник, дістаю з під нижнього коврика домкрат з ключем і докатку. міняю і матюкаюся. замерз як собака. загружаю я то все назад в багажник і до Франківська.
    А там теж цікаво: заїжаю на перший монтаж - все занято, на другий - беруться, починають качати а воно вилітає все в нікуда. покрутили, найшли діру, відмітили. починають зривати резину з обода диска, а апарат чи то здох чи то замерз, кароче то не натискає, то не відтискає резину. той промахався хвилин 5, ніфіга не виходить, я колесо забрав і поїхав звідти. їду на третій монтаж - якраз закриваються, робити не хочуть. на 4 - не можемо зробити, бо у нас замерзла вода. я кажу, шо води не треба, діра на ліцо, а вони кажуть шо вони і латок не мають, бо без води і латати нічого. кароче їду я на 5 монтаж, аж нарешті, трохи почекав, поки буса перевзули, взялися за моє кулко. розбортовують, і звідти мирно випадає кавалок металевого прута діаметром 6 мм і довжиною 7 см. звідки він узявся, хер поймеш. кароче залатали хлопаки дірку, все зібрали, перевірили в воді (у них доречі вода всередині і не замерзла), вроді все пучком.
    отака історія. скажу вам шо чогось на мене якась порча найшла. я вже не помню, коли колеса пробивав, роки зо 2 точно ні. причому їзжу неслабо, і резину на зад ставлю любу, бува шо дроти повилазять, гулі повилазять, але все на ходу. а тепер тижні 2 тому пробив переднє літнє, і то проїхався на ньому добряче на спущеному, а тепер новеньке зимове. хтось наврочив чи яка біда.
    і ще я в повній мірі відчув оцей ажіотажно-морозний стан шиномонтажів, половина заняті, половина не працюють. одним словом був шокований, шо в місті майже 2 години потартив шоб залатати колесо. :nea:
    ну і чомусь прикро, що мене почали спіткати такі негаразди.

Останнє редагування: 18 гру 2009
    • Подобається Подобається x 1
  2. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    зходи до церкви)) може поможе)))

3. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    да ,неприэмно...

4. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    інколи бувають такі збіги обставин, це є життя..... Не бери так до душі, а то сам собі постійно будеш говорити, що настала якась чорна лінія і буде тебе постійно напрягати (тьфу, тьфу, тьфу):girl_angel::girl_angel::girl_angel:

5. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

:D класно! :D

6. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    то до мольхварки)))) вона яєчком машинку покачає і все гуд )))))))))))

А якщо серйозно - і в мене така ж полоса була...саме прикро, що розпоров нового ската по корду. ось один цілий новий лежить, а другого - ніде нема. та і питання - чи його хтось продасть одного??......
    ставлю тобі +. хай настрій троха піднімється)))

7. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    дякую всім за підтримку.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)