Які машини пускають в Польщу?

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем kashmir22, 8 сер 2012.

1. kashmir22

kashmir22 Початківець

GOLF 2, 1989р, hyundai matrix 1.6 2006
    цікавить чи мого гольфа 1989р. пустять в польщу? які взагалі пускають? хто підкаже

2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    процес пуску машин в Польщу гарно описано в книжці Андрія Кузьменко "Я, Побєда і Берлін". а якщо серьозно, то лобове і передні бокові - нетоновані, колеса всі на місці, явно нічо не відвалюється, машина не димить, лобове без тріщин

3. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    За лобове точно...тріщин навіть незачних не має бути!

4. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Машини пускають всі,але без пошкоджень скла ну і без серйозних пошкоджень типу розваленого в хлам бампера чи складеного гармошкою заду :) по тоуванню то як повезе в 90% пускають тоновані (лобовуха навіть не підлягає обговоренню) але якщо не попадеш в тих 90% то прийдеться здирати з передніх вікон плівку

5. kashmir22

kashmir22 Початківець

а то що це карбюратор то нічого? і я чув про якесь євро-3 євро -5 клас? це як поняти

6. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    цікавить , набери мене 097 798 798 3 в мене є авто 1980 року яким я катаю на Польщу, всі нюанси розповім

7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    У Німеччині міста поділені на зони. У зовнішню зону дозволено заїжджати всім. Ближче до центру вже треба мати допуск № 3, а щоби в"їхати в самий центр, допуск № 4. Такі допуски видаються на спеціалізованих станціях технічного обслуговування (напр., Dekra), де фахівці перевіряють за каталогами (авто не дивляться!), чи у Твоєму авті є каталізатор, який там викид відпрацьованих газів і т.д. У залежності від того видають допуск №3 або №4, за що платиться 5 євро.
    Такий допуск можна отримати також у Польщі (у визначених місцях), але він буде дорожчим - 8-10 євро.
    У Польщі не чула, щоби були потрібні якісь допуски. Стан авта в Польщі враховується при страхуванні. Якщо авто старше, то страхівка буде дорожчою.

8. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    це норми для новеньких авто які продаються там. народ ж їздить на раритетних авто якось. мені здається(але це припущення), що достатньо щоб авто відповідало нормам Євро-0. відрегульований карб+справний мотор ті норми виконають

9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    У мене на лобовому скол, діаметром десь 1 см, то тепер моїй машині не бачити закордону???

10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Власне, про це і йдеться! На лобовусі в Тебе має бути приклеєна кругла жовта (№3) або зелена (№4) наліпка, без якої штраф ого-го, якщо Тебе зупинили в "жовтій" чи тим більше "зеленій" зоні - хоч би Ти їхав автом 2013 року випуску :mocking:
    А відповідні станції ТО, думаю, мають свої правила, як видавати допуски новим, а як старшим автам.
    Це для того, якщо автор теми збирається їхати до Німеччини. Якщо ні - дзвонити до MrWolf777 :mocking:

11. kashmir22

kashmir22 Початківець

розкажи тут будь ласка - людям ж тоже цікаво! по пунктах що має бути а що ні! і в мене на лобовому скол - то що міняти лобове? і плівку здирати?

12. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    та розкажи тут всі нюанси що до чого.це ж все таки форум.цікаво думаю буде багатьом

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Я теж досить часто їжджу за кордон. Скажу, що прпоускають всі авто в будь-якому стані. Думаю, не вартує розповідати про зони, які не стосуються громадян інших країн. Буквально минулого місяця бачив як кордон перетинає перевантажений УАЗ з розбитим склом і проржавілим глушником.

14. kashmir22

kashmir22 Початківець

але прикол що я якщо проїду Польщу - то хочу поїхати в Італію на пару днів - там проблем не буде? по дорозі

15. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Чим дальше відїжджатимеш від кордону на захід тим менше буде кордонів, поліції і проблем. Повір, там впевнено їздять машини і 50-х років випуску, їм лише особлива повага на дорозі.

• Подобається Подобається x 1
  16. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Машины пропускают любые!Это зависит от того на какого мытныка ты попадеш!Про стекло лобовое ту тебе уже написали,за тонировку - зависит уже от митныка,и главное чтоб у тебя все открывалось втом числе и капот,и чтоб у тебя все лампочки светились!!!!А то поедиш в начало очереди!!!
    Насчет Италии - можеш поехать!Смотря какая виза у тебя стоит!Если пограничники в Польше или в Италий остановят заплатиш большой штраф и поедиш дамой!!!

17. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Пасат в5 Кльовий :)
    Сам не одноразово бачив, що в деяких старіших авто перевіряють чи все робоче... це дійсно так !!! Але в мене питання: и чтоб у тебя все лампочки светились!А то поедиш в начало очереди Питу від того вони потім засвітять чи як ??? :D

18. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ні, просто поїдеш не просто в початок черги, а спочатку в магазин, купиш лямпочки, поставиш, в гіршому випадку найдеш СТО де тобі перериють всю проводку і знайдуть чому не світиться, а вже потім на початок черги...

19. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Пасат в5 Кльовий :)
    Ок. Ти дав дуже вичерпану відповідь.:mocking:

20. kashmir22

kashmir22 Початківець

якщо віза буде за покупками на 7 днів - можна їхати в Італию?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)