Буду купувати десь 200-300 метрів електричного кабелю. Потрібен на 4 і 6 квадратів, якісний, українського виробництва, не Китай. Кажуть всякі Епіцентри накручують ціну в 2-3 рази. Оскільки об"єм потрібен чималенький, то шукаю можливість купити за гуртовою ціною. Може в нас в клубі хтось може запропонувати? Або порадьте куди податись
На перехресті Наукової і Стрийської(вул. Хуторівка) я бачив вивіску якогось кабельного заводу чи то "Одескабель" чи щось подібне. Думаю, що там можна взяти по заводських цінах, або принаймні, з мінімальною накруткою.
Колись купував на Курмановича (номер не памятаю), перед поворотом на Д.Апостола, якщо їхати з левандівки
Ще є магазин - склад на кільцевій між Галіцією і сокільниками.... їжджу там кожен день можу заїхати попитати. Кабель - земляний чи повітряний, тип обплетки, скілько жил і взагалі для чого тоді точніше можна запитати
Біля 100 метрів піде в землю в водяній трубі. Далі повністю розводка по будинку з мобільного через tapatalk
колись була гуртівня-магазин на О.Степанівни(вкінці вулиці біля Залізничної) нажаль зараз не знаю. Ціни були приємні. Або ще на Торпедо...
Якщо цікавить можу запитати за чеський, 3ох жильний у подвійній ізоляції, одностальний 2.5 квадрат. якраз на проводку. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Ото шо за рішення класти кабель у водяній трубі? Навіщо? Згодом, труба ж наповниться ґрунтовою водою і буде кабель лежати у воді.
Торговий дім електричні системи 0677279895 володимир. Якщо зі знижкою, то треба казати, що телефонуєте від Володимира або Івана з пеньків. Є багато чого цікавого і ціни приємні.
Тут не рекомендую нікому купувати, в них ціни хороші, але переріз реально не відповідає - заявлених 2,5, а реально 1,9 !!! Я купував собі на Торпедо оригінальний Одесакабель, там все Ок, і ціна з Епіцентром відрізнялась на -30%.