Знову повертаюсь на роботу (торгового агента). І для мене знов стає актуальною тема домотки кілометража. В мене гольф 2, звичайна приборка без тахометра. Раніше я домотував кілометри так: викручував трос спідометра з КПП, зажимав його в дрельці і залишав то все діло на годин 8 під вікном. Процес дуже геморойний... Можливо хтось підкаже більш простий спосіб... Прийму і обдумаю всі варіанти. Пи.Си. До речі в мого знайомого теж на г-2 був трос спідометра який посередині був розбірний. Можливо в когось шось таке є?
Постав іншу шестерню на трос спідометра в КПП і маленькі колеса (р13 165/60). Або приборку іншу (напр. якшо має бути 935, а стоїть 950, то швидкість і пробіг буде показувати завищено). Але, ІМХО, це не спосіб заробітку.
Звичайно що не спосіб заробітку але то хоч мінімальна надбавка до того що вони платять за амортизацію автомобіля Колеса 13 ки вже поставив а от на рахунок шестерні треба подумати... Як я зрозумів, щоб намотувало більше потрібно щоб зубців було менше!!! А на рахунок приборки я взагалі не зрозумів якщо можна то докладніше? Шо то за цифри 935 і 950?
Внизу приборки, де букви VDO або Motormeter (залежно від виробника приборки) є цифра-це код приборки. Різний код під різний тип трансмісій і по різному показує кілометраж при тих же обертах двигуна на ходу. Поекспериментуй з ними, можна буде підібрати таку, що буде показувати завищену швидкість і відповідно кілометраж.
Слухай! Торгові ітак не погано заробляють на різниці цін і відсотках знижки. Та ще багато різних способів знаходять по ходу. Може не розмінюйся ти на ті лишні кілометри. бо як відомо "Жадність до добра не приводить"
до речі , в мене швидкість показує завищено..на 10 км/год , то може бути в приборці проблема ? і чи підійде 935 замість 950 ?
приборки в golf II підходять одна в одну,але є певні правела а саме : -до 1989 приборки були на один шлейф (штекер) -після 1989 на 2 -якщо приборка з МФА, там трохи інша розпіновка контактів - ну і зовсім інше підключення якщо приборка digifiz (в живу таку не бачив тільки на відео) А взагалі якщо мати прямі руки паяльник і трохи вільного часу то можна приєднати будь-яку приборку з мк2
Для непонятливих пояснюю ще раз: І взагалі тема звучала як домотати кілометраж а не як повчати мене жити!!!