Супертелефон FLY-ING F035 имеет большой сенсорный экран 3,3" тачскрин 320х480 пикселей, быстрый процессор, две активные сим-карты, цветной телевизор SECAM / PAL / NTSC, 2 фотокамеры / видеокамеры / вебкамеры, светодиодную фотовспышку, MP3 и MP4 плееры, FM радио, диктофон, читалку электронных книг, JAVA, WiFi, Bluetooth, GPS навигатор, поддерживает карты памяти до 16 гигабайт и еще много чего умеет! Чого питаю? бо намилився собі купляти. Прайс 1700 грн
Я б відрадив, колись купив собі для експерименту SL-600....г..вно рідкісне, продав за два місяці (почав зависати і перегружатись, в сервісі сказали, що відправлять в Київ для ремонту, бо у львові не роблять і чекати місяць). Після того про "літаючі телефони" чув тільки нехороші вигуки. Це те саме, що китайські мобільні з телевізором - скоро запхають туди пиво, а для жінок робота-пенетратора. Висновок: скупий платить двічі, краще добавити та купити Нокіа або Соні-Ерріксон, чим потім мати гємор з таким телефоном
Я просто думав про то шо телефон то не автомобіль. І шо моб телефони ітак здебільшого всі в Китаї або поруч виготовляють...
Воно то так, але збирають їх із різних з/ч і у різних умовах. Нокія зібрана в Китаї і ''Китайська Нокія'' - ду-у-у-же різні речі! Із власного досвіду не радив би його купувати. Леопольд, правий - Нокія або СЕ!
Купив півроку теж Нокія ТВ китай , на дві картка раді цікавості , за місяць віддав донці , телефон тупий , хоча не глючить, працює все всі сімки активні , сенсорний єкран впорядку, діти його єксплуатують на всі сто , китай єкитай , а оригіна нокія є нокія , правда маю маг китай зі всіма приколами вже півтора року праює без скарг , ось така моя думка , а ще можеж почитати тут http://china-gsm.ru/forum/3-50-4
Дякую всім хто відгукнувся... хочеться ще думок.... продовжуємо... чесно кажучи поки що не розхотілося ще його взяти)))
Ти його в руках тримав? То як проїхатись на Джилі, Чері і т.д. З вигляду ще тяп-ляп, а проїдешся - повне га. . .
Ціна завищена. Як на то пішло і хочеться ризикнути, то ліпше вже китайський айфон взяти на аукціоні за в 2 рази менші гроші. http://auction.lvivport.com/search.php?string=iphone&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0 По функціях походу те саме
Китайський айфон це срака повна!! Нікому того не побажаю... Друг купляв... То так, поржати хіба, тєлік повтикати... Глючить страшно, виглядає все гарно, а розідільна здатність екрана просто "вражаюча"... одні кубіки... Зараз дуже прогресують самсунги в мобільних справах.
Шег, тут не йдеться про бренди. Мова про максимальний фарш за мінімальні гроші. От ти кажеш срака і поржать, а в мене сусід вже майже два роки юзає такого китайця. Не айфон, правда, таких тоді ше не було, але також тачскрін, телевізор, дві сімки. Все працює до сих пір. А ті айфони є різної комплектації, там по моєму від 600 до 1200 грн, може твій товариш якийсь самий мінімальний купив.
Теж не рекомендую: пластмаса повне Г, купа глюків, меню криве, і не факт шо працюватиме довго такий апарат)))) Акум триматиме не більше доби =) Взагалі в реалі глянь ще - переконаєшся, що краще добавити $ і купити шось толкове і солідне , а не дешеві підробки) Дешевий сир буває тільки в мишеловці і ще: не слід куплятись на пристрої 17 в 1, бо ніодна функція в результаті не буде працювати нормально)))
Та нє, я не спорю))) Друг купляв шось за 1000грн. Того китайця ше його тато досі юзає, ніби без проблем. Я веду до того шо нах той фарш треба, якшо він галімий... Це то саме шо на кораді тазовський мотор... Працює і їде, але як... Просто вже на свому досвіді переконався шо всі речі мають бути окремо. Плеєр - то плеєр, тєлік - то тєлік, телефон - то телефон... Так згоден, можна багато чого тоді носити і возити якшо всьо треба. але якшо реально всьо треба краще заплатити більше і купити з тим ж фаршом, але якісним... ІМХО...
Китайський айфон по якості варіюється дууже сильно пролсто реплік ціла купа і деякі +- нормальні, а деякі взагалі дупа не екран а тетріс все в кубиках і гальмує дико. Абсолютно згоден сам до такого висновку дійшов. По темі, Андрію, я давно собі вже приглядаюсь до такого типу девайсів не як телефона а як всього крім телефона тобто екран (читалка книжок) і джпс. Просто за такі гроші ти нічого не найдеш з нормальних брендів. Єдине я би того не брав якшо на ньому не Windows Mobile. ТОбто Моя думка таку річ можна брати якшо вона не буде юзатись як основний апарат шоби не було проблемою якшо підведе.
А я би не брав ващє нічо на віндовс мобайл))) Незнаю як в кого, а в мее завжди було глюків з тими віндами багато)) Зараз я котірую, або самсунги без всяк операційних систем (мамі купив Samsung S5230 - самому дуже подобається), або афони оригінальні (куча цікавого софту, не глючного. проблем нема), або амереканське чудо Blackberry (на софті блекберрі ОС). Решта - це вже пурга пішла...
Тут я з тобою не погоджусь Шег самсунги харашо але зараз ми говоримо не про мабіли а про смартфони, а самсунг на свої смарти головно вінду ставить. ЙаМобілко теж класне але дороге цуко і багато прог там затосене під то шо ти купуєш прогу або то шо ти маєш постійни конект до інтернету шо в наших умовах некатить. Блекбері теж непогана річ але з точки зору безпеки гіршого непридумаєш. Всі Урядові організації забороняють юзати блекбері своїм працівникам бо то коллосальна утєчка інфи. Там всі проги працюють через "точки доступу" яких є тільки декілька на весь світ і знов таки треба конект до інету. Симбіан теж прикольний якшо не вимахуватись. Дуже багато прог які юзають апаратну частину(спалах, камера, підсвітка, вібро і т.д) глючать бо неможуть коректно з залізом працювати. Хороших безплатних прог взагалі мало, крякнутих геморой з сертифікатами шоби ставити. Він мобійл має багато фрішних або кректутих прог (айфону неснилось) якшо нормально ОС експлуатувати (не експериментувати з видаленням системних файлів і т.д.) то вона досить стабільна і зручна. Єдиний мінус який я бачу так то то шо деякі проги злітають часто через якісь глупі помилки або юзання однакових бібліотек. Можуть завестись віруси. Мережеві підключення (вайфай, блютуз, ІП) іноді важко налаштувати.
Я знаю шо самсунг вінду ставить... але нашо брати шось на вінді і смартфон, якшо можна з тими самим функціями не смарт взяти. Нащот яМобілко я з тобою не згоден. Джейлбрейкаєш айфон і всьо, весь софт халявний і його стіки шо вінмобайлу і неснилося, ставиш всьо шо хочеш. проги є такі шо всі смартфони ховаються. І якість виконання айфона дуже суперова: ніяких глюків, суперовий тачскрін, нема проблем з операційкою і вбити його нереально програмно. Я маю айпод Тач (то саме шо айфон тіки не звонить) і радий як слон. точок доступу у Львові зара навалом... В кривій липі - 4 штуки, на пл. Ринок, на пр.Свободи, на вокзалі (пароль guest), в аквапарку, в політесі... та дохєріщі де... + зараз купу людей вже і дома ставлять вайфайки... Так шо проблем з тим не бачу.
Скільки за нього дав якшо не секрет ? А як тобі бровзати інет без флеша ? Цікаво чи китайські клони флеш сапортять ?