Китайські мобільні телефони

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Golf 2, 11 кві 2010.

1. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Хочу почути дискусію хоча б по темі цього апарату
    FLY-YING F035

2. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Супертелефон FLY-ING F035 имеет большой сенсорный экран 3,3" тачскрин 320х480 пикселей, быстрый процессор, две активные сим-карты, цветной телевизор SECAM / PAL / NTSC, 2 фотокамеры / видеокамеры / вебкамеры, светодиодную фотовспышку, MP3 и MP4 плееры, FM радио, диктофон, читалку электронных книг, JAVA, WiFi, Bluetooth, GPS навигатор, поддерживает карты памяти до 16 гигабайт и еще много чего умеет!
    Чого питаю? бо намилився собі купляти. Прайс 1700 грн

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Гівно в гарній обгортці)

4. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Я б відрадив, колись купив собі для експерименту SL-600....г..вно рідкісне, продав за два місяці (почав зависати і перегружатись, в сервісі сказали, що відправлять в Київ для ремонту, бо у львові не роблять і чекати місяць). Після того про "літаючі телефони" чув тільки нехороші вигуки. Це те саме, що китайські мобільні з телевізором - скоро запхають туди пиво, а для жінок робота-пенетратора. Висновок: скупий платить двічі, краще добавити та купити Нокіа або Соні-Ерріксон, чим потім мати гємор з таким телефоном

5. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Я просто думав про то шо телефон то не автомобіль. І шо моб телефони ітак здебільшого всі в Китаї або поруч виготовляють...

6. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Воно то так, але збирають їх із різних з/ч і у різних умовах. Нокія зібрана в Китаї і ''Китайська Нокія'' - ду-у-у-же різні речі! Із власного досвіду не радив би його купувати.
    Леопольд, правий - Нокія або СЕ!

7. Роман П

Роман П Початківець

VW Passat В 3, 2.0 16V GT 1992 г
    Купив півроку теж Нокія ТВ китай , на дві картка раді цікавості , за місяць віддав донці , телефон тупий , хоча не глючить, працює все всі сімки активні , сенсорний єкран впорядку, діти його єксплуатують на всі сто , китай єкитай , а оригіна нокія є нокія , правда маю маг китай зі всіма приколами вже півтора року праює без скарг , ось така моя думка , а ще можеж почитати тут http://china-gsm.ru/forum/3-50-4

• Подобається Подобається x 1
  8. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Дякую всім хто відгукнувся...
    хочеться ще думок.... продовжуємо...
    чесно кажучи поки що не розхотілося ще його взяти)))

9. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Ти його в руках тримав? То як проїхатись на Джилі, Чері і т.д.
    З вигляду ще тяп-ляп, а проїдешся - повне га. . .

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
  11. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Китайський айфон це срака повна!! Нікому того не побажаю... Друг купляв... То так, поржати хіба, тєлік повтикати... Глючить страшно, виглядає все гарно, а розідільна здатність екрана просто "вражаюча"... одні кубіки...

Зараз дуже прогресують самсунги в мобільних справах.

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Шег, тут не йдеться про бренди. Мова про максимальний фарш за мінімальні гроші. От ти кажеш срака і поржать, а в мене сусід вже майже два роки юзає такого китайця. Не айфон, правда, таких тоді ше не було, але також тачскрін, телевізор, дві сімки. Все працює до сих пір. А ті айфони є різної комплектації, там по моєму від 600 до 1200 грн, може твій товариш якийсь самий мінімальний купив.

13. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Теж не рекомендую: пластмаса повне Г, купа глюків, меню криве, і не факт шо працюватиме довго такий апарат)))) Акум триматиме не більше доби =) Взагалі в реалі глянь ще - переконаєшся, що краще добавити $ і купити шось толкове і солідне , а не дешеві підробки)
    Дешевий сир буває тільки в мишеловці і ще: не слід куплятись на пристрої 17 в 1, бо ніодна функція в результаті не буде працювати нормально)))

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Та нє, я не спорю))) Друг купляв шось за 1000грн. Того китайця ше його тато досі юзає, ніби без проблем.
    Я веду до того шо нах той фарш треба, якшо він галімий... Це то саме шо на кораді тазовський мотор... Працює і їде, але як...
    Просто вже на свому досвіді переконався шо всі речі мають бути окремо. Плеєр - то плеєр, тєлік - то тєлік, телефон - то телефон... Так згоден, можна багато чого тоді носити і возити якшо всьо треба. але якшо реально всьо треба краще заплатити більше і купити з тим ж фаршом, але якісним... ІМХО...

15. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Китайський айфон по якості варіюється дууже сильно пролсто реплік ціла купа і деякі +- нормальні, а деякі взагалі дупа не екран а тетріс все в кубиках і гальмує дико.
    Абсолютно згоден сам до такого висновку дійшов.

По темі, Андрію, я давно собі вже приглядаюсь до такого типу девайсів не як телефона а як всього крім телефона тобто екран (читалка книжок) і джпс.
    Просто за такі гроші ти нічого не найдеш з нормальних брендів.
    Єдине я би того не брав якшо на ньому не Windows Mobile.
    ТОбто Моя думка таку річ можна брати якшо вона не буде юзатись як основний апарат шоби не було проблемою якшо підведе.

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

А я би не брав ващє нічо на віндовс мобайл)))
    Незнаю як в кого, а в мее завжди було глюків з тими віндами багато))

Зараз я котірую, або самсунги без всяк операційних систем (мамі купив Samsung S5230 - самому дуже подобається), або афони оригінальні (куча цікавого софту, не глючного. проблем нема), або амереканське чудо Blackberry (на софті блекберрі ОС).
    Решта - це вже пурга пішла...

17. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Ну не кажи... В мене нокія 5530 і 5230 на Simbian і проблем ніяких, і барахла на них всякого!!!

18. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Тут я з тобою не погоджусь Шег самсунги харашо але зараз ми говоримо не про мабіли а про смартфони, а самсунг на свої смарти головно вінду ставить.
    ЙаМобілко теж класне але дороге цуко і багато прог там затосене під то шо ти купуєш прогу або то шо ти маєш постійни конект до інтернету шо в наших умовах некатить.
    Блекбері теж непогана річ але з точки зору безпеки гіршого непридумаєш. Всі Урядові організації забороняють юзати блекбері своїм працівникам бо то коллосальна утєчка інфи. Там всі проги працюють через "точки доступу" яких є тільки декілька на весь світ і знов таки треба конект до інету.

Симбіан теж прикольний якшо не вимахуватись.
    Дуже багато прог які юзають апаратну частину(спалах, камера, підсвітка, вібро і т.д) глючать бо неможуть коректно з залізом працювати. Хороших безплатних прог взагалі мало, крякнутих геморой з сертифікатами шоби ставити.

Він мобійл має багато фрішних або кректутих прог (айфону неснилось) якшо нормально ОС експлуатувати (не експериментувати з видаленням системних файлів і т.д.) то вона досить стабільна і зручна.
    Єдиний мінус який я бачу так то то шо деякі проги злітають часто через якісь глупі помилки або юзання однакових бібліотек.
    Можуть завестись віруси.
    Мережеві підключення (вайфай, блютуз, ІП) іноді важко налаштувати.

19. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Я знаю шо самсунг вінду ставить... але нашо брати шось на вінді і смартфон, якшо можна з тими самим функціями не смарт взяти.
    Нащот яМобілко я з тобою не згоден. Джейлбрейкаєш айфон і всьо, весь софт халявний і його стіки шо вінмобайлу і неснилося, ставиш всьо шо хочеш. проги є такі шо всі смартфони ховаються. І якість виконання айфона дуже суперова: ніяких глюків, суперовий тачскрін, нема проблем з операційкою і вбити його нереально програмно.
    Я маю айпод Тач (то саме шо айфон тіки не звонить) і радий як слон. точок доступу у Львові зара навалом... В кривій липі - 4 штуки, на пл. Ринок, на пр.Свободи, на вокзалі (пароль guest), в аквапарку, в політесі... та дохєріщі де... + зараз купу людей вже і дома ставлять вайфайки... Так шо проблем з тим не бачу.

20. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Скільки за нього дав якшо не секрет ?
    А як тобі бровзати інет без флеша ?
    Цікаво чи китайські клони флеш сапортять ?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)