Потрібна комп"ютерна діагностика для VW Transporter T5, бажано в когось зі своїх, хто має крім компа голову на плечах. Хотіла телефончик до kym-а знайти - може він діагнозує? Поможете?
Що Ти мав на увазі, коли спитав чи просто так??? Можна хотіти просто так зробити комп"ютерну діагностику авта??? Хіба хтось просто так не має що робити... :D А може Ти мав на увазі, чи я телефончик kym-а хочу просто так? Так і цього просто так не буває. А взагалі-то, в мене загорілася контролька "помилка двигуна" (на жовто), то хотіла перевіритися, чи там нема якихось проблем. Тим більше, що бус стоїть на продажі, а не хочу продавати, щоби хтось потім благословив мене "незлим тихим словом". Ніяких додаткових ознак нема (в Мюнхені він не був, так що варіант з куницею відпадає ). От так написала і подумала, що може то мені щось пороблЕно? :wacko1: На другому авті, в той сам час, та сама штука...
Можна! А інколи навіть треба! Так сказати - планово! От з цього і треба було починати. Тоді б не було таких запитань Те і мав на увазі!
Найпростіше - зайти в мій гараж. Там і фотки можна подивитися. Запрошую. Щиро кажучи, хотілось би продати також комусь свому, хто буде тішитися. Бо вже забембали "клієнти", яким не підходить, що на бусі з 2007 року народження стоять вікна з 2006!!! Їм би хотілося з 2010, певно.
Планово він проходить щороку (як і кожне моє авто). А писати про контрольку справді не хотіла, бо знаю, що за нею стоїть близько сотні помилок чи несправностей, які можуть виникнути. Додаткових симптомів нема, тому сама контролька нічого не скаже.
Питання вирішене! Діагностика показала, що гавкнула свічка розжарювання на другому циліндрі. Свічку поміняла - все в порядку. Дуже дякую всім, хто допоміг, і всім, кого турбувала.