Продам новий оригінальний комплект ксенона MLux 35 Вт, в який входить: 1. Ксенонова лампа MLux 35Вт Н1 5000 К (2 шт.); 2. Баласти, вони ж блоки розпалу 9-16В, 35 Вт CAN-BUS (2 шт.); 3. Аксесуари для установки та монтажу; 4. Гарантійний талон: на блоки розпалу - 2 роки, на лампи та аксесуари - 1рік. Купляв на Базі Автозвуку: http://avtozvuk.ua/info/13860/cp/2#comments, тут можна детальніше почитати. Ціна на комплекти ксенона MLux 35 Вт в середньому стандартна по Україні, і становить 130$, все що дешевше може бути підробкою. Продам комплект без торгу за 950 грн. Чому продаю, постараюсь коротко описати - купив я для свого Пасата передні фари з лінзами, так як світло оригінальної не лінзованої Hell'и залишає бажати кращого. В нових лінзованих фарах Sonar вже є ходові вогні (діодні) замість габаритів, а ля Audi A5, це плюс, що не потрібно буде їздити із ввімкненим ближнім світлом згідно нових змін до ПДР, ну думаю поставлю я в них ще ксенон і буде взагалі світло супер , не так то було - ці фари розраховані під галогенові стандартні лампи, а ксенонова лампа по довжині довша від галогенової, і тут саме цікаве, вона впирається в шторку лінзи, і тут нічого не зробиш , я знав, що такий варіант можливий, читав на форумі Honda, що в Accord'i така проблема - але це ж японець, а в мене продистий німець не думав, що і мене таке чекає. Так що ось така історія склалась з моїм ксеноном, буду ставити звичайні галогенові лампи Philips в ближнє і дальнє, думаю однозначно має бути краще світло ніж зараз.
Якщо я правильно зрозумів, то ви маєте на увазі ту шайбу яка є частиною цоколя стандартної галогенової лампи? Ксенонова лампа Н1 такої шайби немає, в неї литий цоколь. Можна було попробувати щось підкласти під цоколь, але це по перше - колхоз, а по друге зміниться фокусна віддаль і тоді залишається тільки гадати яким буде світло.
Зараз 2 дні вихідних, в понеділок я буду за межами міста, а передавали мені їх через Нову Пошту, залишається ще 2 дні, не знаю за скільки часу він буде в столиці, а там ще і до місця призначення... Повернення (без поважної причини) через перевізників ніколи ще не робив, у мене таке враження складається, що можна залишитись і без грошей і без товару.
Ну поважна причина є - не підійшов. Я б повертав. Про дистанційну шайбу - я власне й мав на увазі підкладання під цоколь. Якщо смущає зміщення джерела світла то можна поміряти яка віддаль від шторки в галогенової спіралі і зробити таку саму тут. Хоча якщо часу і бажання з тим бавитись нема і можна змиритись з лінзованим галогеном то віддати в магазин найкращий вихід з положення
там досить багато треба підкладати, приблизно 1 см, і закріпити лампу буде нерухомо проблематично, а при наших дорогах я не хочу гадати скільки вони прослужать. Навіть якщо її заколхозити, то мені так здається з часом може і шторка поплавитись, вона в цих фарах пластмасова. Якщо не продасться прийдеться мені їх ставити в дальнє світло, там також цоколь Н1.