купівля авто за кордоном

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем chokolapka, 22 лип 2012.

1. chokolapka

chokolapka Active Member

Golf 3
    цікавить купівля авто в Європі, перевезення його сюди, переоформлення і тд
    може хтось має практику в цьому чи знайомих, які цим займаються ?
    і взагалі чи вартий цей весь процесс такого гємору?

2. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    в якій країні авто буде куплятись?
    яке саме авто легкове чи вантажне?
    я маю практику купівлі авто за кордоном.

3. chokolapka

chokolapka Active Member

Golf 3
    відповів в пп

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Чому в ПП? невже форум існує для того щоб задати питання і давати відповіді в приват? всерівно ті хто займається перегоном авто з європи заробляють не на послугах кур"єра а за знання кому куди і скільки дати щоб все пройшло як по маслу:ireful1:

5. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Цікаво скільки буде коштувати розмитнення легкового авто Chrysler Voyager 2.5 tdi 1996 року випуску.
    Наперед скажу що знаю що невигідно і все таке, але авто уже в моїй власності.
    Митний онлайн калькулятор видає космічну сумму в 7-8 тис євро:ireful1:
    На скільки це реально? І чи є серед нас люди котрі можуть вирахувати дане розмитнення з усіма нюансами???

6. chokolapka

chokolapka Active Member

Golf 3
    все правильно, молодець

цікавить 3 гольф, дизель, 1.9 tdi AFN, неважно звідки, головне стан і ціна

7. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Хлопці повірте не вигідно, однозначно, оскільки в нас є багато машин в тих роках і набагато дешевше, варіанти прораховувались і не раз - авто стає золотим-).

не забувайте, що в нас ще існує так званна "перша реєстрація" яку рахують в МРЕО, і коефіцієнти там різняться в залежності від віку машини.

8. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Однозначно невигідно замовляти авто старше 5 років. Наприклад митні збори (митний калькулятор) на двух річне авто вартістю 5-6тис. євро буде в тому самому діапазоні 5-6 тис. євро. А авто старше 8ми років при вартості 3-4 тис. буде вартувати 8-9тис (+ 3-4тис. вартість при покупці). От і виходить що двух річне авто коштує 10-12 тис.євро, а 8ми річне 12-13 (це грубий підрахунок).
    Я проводив дослідження на цей рахунок: дивився рено меган 2010-2012 р.в.- вартість пригнаної автівки в районі 120тис грн. а у нас вони стартують від 140 в базовій комплектації. І дивився пасат 2002-2004р.в. то виходило десь 130-140тис. за такі гроші можна знайти і в нас.
    Наскільки я зрозумів чим дешевше купиш там авто (сума стоятиме в договорі купівлі продажу) тим менше заплатиш в кінцевому варіант. Тобто є сенс гнати авто вартістю (з розмитненням) не менше 100тис.грн. бо за ці гроші отримаєш авто як мінімум "бізнес" класа (можливо меган і не відноситься до нього:)) а бюджетного класу дешевше купити тут. Для прикладу рено симбол 2007р.в. в нас вартує від 6,5тис.зелених пригнаний від 8тис євро.

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Golf 2, знаю, що серпом по я... якомусь невідповідному для цього органу, але сама мусила попрощатися з коханою Toyota Carina E (лімузин), яка їхала, як ляля, через дикі ставки розмитнення, а ще дикіші першої реєстрації в Україні.
    Моя порада - пару років (місяців?) покатайся і продавай, а купи щось до 8-и років.
    Повір, будуть різні поради, але від здирства рідних митно-поліцейських органів ніде не дінешся...

10. Golevgen

Golevgen Active Member

Golf 1,6 D
    Я відмовився. Дуже багато запльотів. Розраховуєш на одне, а може вийти зовсім інше. Від + до - може вийти багато грошей. Потім сам будеш не радий.
    В мене був варіант з Італії 94 р. Гольф 3, 5 дверний, з кондюком, пробіг десь 70 тис ще на рідних колесах, 1000 Є. (то так казали). Виходило по ціні мінімум як в нас, а максимум хто його знає.(як повезе чи як). + якщо він стояв то ще треба докладати.

11. chokolapka

chokolapka Active Member

Golf 3
    всім дякую, досить вичерпна інформація :sad:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)