Порадьте автомобіль б3-б4 (розраховую на 5000-7000$), на що звертати увагу, цікавить які двигуни варті уваги?
В інеті знайди таблицю з датами випуску двигунів і їх моделей, так от - чим новіший двигун - тим краще
Не завжди так, якщо мати на увазі модельний рік а не термін експлуатації. Нові двигуни більш делікатні і капризні до умов обслуговування і експлуатації
ABS, 2E- те що я вибрав з таблиці, і те що підходить по роках для б3. дякую буду шукати інформацію по цих двигунах.
За ці гроші ти можеш купити тільки Б3 в дуже хорошому стані з класною комплектацією. Двигун я б тобі радив брати RP або ABS.
Я вже бачу, що б4 мені не світить, але з б3 поки нічого гідного уваги не бачу(розумію що машини не нові, але коли валиться обшивка даху і ціна машини 5500 то ... :), але не здаюсь і шукаю дальше)
а чому Б4 не світить? Тут на форумі людина В4 продає, вроді 7200 на старті якщо не помиляюсь. чим не влаштовує?
Ну так ти не спіши...дозбирай ще 200-300 і забирай мого В4 з двигуном ABS,тим паче я вроді і з продажем вже не галопую
куплю В4 Доброго дня усім. нехотілось загаджувати ефір однаковими темами. Свою джету я продав і підшукую щось підходяще. Можуть бути інші цікаві варіанти. Ціни у розумних межах.
Виставлено на продаж Passat B3 G60 Syncro 90р. Комплектація GT+ Webasto (фото в альбомі), ціна на старті 6750 у.о.
в мене хороший стан 1.8 rp двигун сидіння від б-4 седан з газовим обладнанням ціна щоб забрати 5200 можна по довіреності пишіть на мило скину фото в 2008 році був пригнаний донор і все перекинуто з свіжо-пригнаного авто мило passat6449@ukr.net