Всім привіт! Шукаю гольф 2,бажано 5-дверний,після 87р. 1.6 або 1.8 моноінжектор або повний(бажано газ\бенз,але розгляну різні пропозиції) Розраховую на суму до 3500$ Чекаю на пропозиції,наперед дякую!
Можете переглянути якщо зацікавить можем говорити і за торг. http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_golf_ii_10221633.html
Я ва показав як варіант а вибирати вам. Хоча для мене після одного випадку 3-х дверні цікавлять біше. Вибір за вами.
після якого випадку,якщо не секрет?:shok: всетаки хочеться більше 4-дверний,а 2-дверний брав би тільки в тому випадку якби він був в реально хорошому стані..хоча розумію що за такі гроші ляльку взяти тяжко але час є...буду шукати)
скільки чув думок від різноманітних людей на рахунок кузову 3 і 5 - дверного, то зробив один висновок, що 3-дверний міцніший і надійніший, сам катаюсь на 3-дверному) ну, але тут кожному своє
Собі недавно взяв 3 дверний, але я такого зразу хотів, бо мені він подобається, а ще добре, коли діти маленькі, то безпечно їх можна на зад посадити і не переживати, що хтось за ручку потягне. Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Що б ви не казали, а 4/5 дверні автомобілі набагато зручніші. Хто хоче заходить, хто хоче - виходить, не витягуючи водія чи переднього пасажира з автомобіля. + В аварійній ситуації набагато швидше можна залишити автомобіль. А проблема з малими дітьми дуже швидко і легко вирішується зняттям тяги з внутрішньої ручки чи зняття кнопки блокування дверей.
на замках є перемикач для блокування відкриття зсередини. згоден абсолютно. не можу собі уявити процедуру витягання малої дитини з автокрісла, встановленого на задньому сидінні 3-дверного авто, особливо десь на тісній парковці.
не можу собі уявити процедуру витягання малої дитини з автокрісла, встановленого на задньому сидінні 3-дверного авто, особливо десь на тісній парковці. +100! і ще щоб за дитиною прибрати на задньому дивані без задньої дверки певно треба бути акробатом. 2 дверки - то ти + дівчина, не сімейне авто. і далеко не всі старші і габаритніші пасажири зможуть залізти на задній диван.
Переитав всі пости і думка у кожного своямені наприклад подобаться 3-х дверне авто. А знімати тягу то потім що ходити і відкривати кожному дверки? У мене син(6р.) і дочка(5м) і я нормально можу і посадити дітей в аво і прибрати за ними, булоб бажання прибирати в авто тоді можна добратись куди треба і в 3-х двернім авто. А випадок у мене був коли я мав ваз (шістку 4-х дверку) на задньому сидінні сиділа дружина і син (не в дитячому автокріслі) от і на повороті (заізд до магазину) син (на той час 4,6р) з радості що ідем в магазин рішив сам відкрити двері і як наслідок його спіймали при відкритій дерці майже що випавшого з авто (нальту), а часто я забираю сина з садка і він ззаді сидить один от я і продв жигулі і взяв 3-х дверку щоб бути спокійним а не думати що можуть придумати наші дітлахи. А в даний час треба щось щоб можна було і коляску для дочки перевезти тому і рішив продати своє авто, або обміняти на щось більше.
Дитяче сидіння, якщо не помиляюсь можна і на перед кріпити, так само безпечно, як і ззаду. Машину брав не для кого, чи щоб когось возити, а брав щоб возити свою дупу, тим паче, більші двері простіше в авто сідати, можна крісло опустити і щось габаритне запхати. Найбільше часу в автомобілі проводить водій, а не його пасажири, тому в першу чергу зручно має бути сам йому! А як хтось хоче сісти ззаду, то хай опустить собі кріселко і нормально сідає, в дверному пройомі місця достатньо, та і операція ненабагато складніша, аніж відчинити задні двері.
Кожен має свою думку, але взагалі не бачу проблеми в посадці/висадці дитини в автокрісло, чи прибиранні заднього дивану. Проблема може бути при вазі в 158))) кг і рості в 220 см. Жоден пасажир моєї машини не сказав про подібні незручності. Автор повинен вирішити для себе, на скільки часто йому доведеться возити пасажирів на задньому сидінні і затрачати трошки білише часу для їх посадки/висадки, і питання вирішиться. Я за 3-дверку.
Їздив сьогодні дивитись на 3ох дверний гольф 1.8,89р... краще би не їхав реально,хватило подивитись на зовнішній стан машини...і за таке давати 3300$....там ше 500 ує як мінімум вкласти потрібно в нього... хоча по телефоні власник описав його набагато у кращому стані