Solaris? Невже ти свій G2 надумав продавати? Я думав що G2 це вічна машина істиного ВАГовода, а всі решту це другі машини в сімейному гаражі :D
я зовсім не істенний ваговод просто люблю правильно затюнені машини.. є тут в мене ідея почати новий проект але в напрямку механічного тюнінгу (хто шарить пойме до чого цей смайл)
То може ти кулка 15-ки продаєш? Чув шо в тебе є трохи, цікавлять ті шприхові диски, що стояли на переді. Будеш чіп-тюненг мотору влаштовувати?
Свій ціню в 3600 але по юбці по всьому периметру треба малювати Доречі треба мені крило праве - може маєш недорого?
Щоб не створювати нову тему напишу тут. Теж шукаю г2, вимоги фактично ті самі, цілий кузов і шось на моно або електронному вприску
Я б на вашому місці добре прчитав "ваш магазин" і поїздив по оголошеннях,буде більше ефекту,та й люди які продають через газету,дуже часто не знають,який вони скарб продають.
Вы бюджэт озвучивайте. Нимного оффтопа : ко мне вчера два клоуна подошли, говорят, мол, хотим купить твой гольф, дадим 2000 у.ё., я чють не упал
Машин зачётний. видно взимку тільки була зроблена, навіть дирочок під номерний знак у бамперах нема. доречі, та антенка що у нього на даху це заводська?