Куплю нерозмитненого пассата Б4 2.8 АКПП з кожаним салоном. Стан кузова не важливий, так як цікавить начинка (мотор, коробка, салон...) Можливо хтось може пригнати з Німеччини?
Можу з Польщі. Вибираєте собі машину на оtоmоtо.рl Машина повинна мати ТО (пшегльонд) і бути зареєстрована в Польщі. Ціна машини у Вас = ціна в Польщі + 50$/100км перегону (від точки купівлі до покупця) + 400$. Врахуйте, будь-ласка, що таке авто в доброму стані, і в Польщі дороге. Не варто "вестись" на розповіді про Пасат Б4 за 700-800$ вже на Україні. Це - трупак. Як правило.
Думаю, що в Польщі важкувато буде найти таке авто в гарному стані, тому хотілось би з Німеччини. Можеш навести приклад бажаного авто та його кінцеву ціну з доставкою у Львів? можна в ПП
otomoto.pl/volkswagen-passat-pelna-opcja-vr6-exlusive-C24410719.html У Польщі цей Пасік коштує 1300$. У Львові буде 2000$. Приблизно. Похибка в межах 5%.
можна роз'яснити в ПП, що означає реєстрація на фірму? Green як з тобою можна зв'язатись? Двигун відразу окремо можна розмитнити?
http://motoallegro.pl/vw-passat-b4-2-8-vr6-i2364386767.html http://otomoto.pl/volkswagen-passat-vr6-C23513785.html
Найкраще буде, якщо Ви вибирете авто самі ! Тому що, відповідальність за вибір авто я не хочу на себе брати ! В мене одні критерії, а у Вас можуть бути інші ! Весь технічний бік цієї справи беру на себе : 1. Подзвоню до продавця і все детально розпитаю. 2. Мій колєга-поляк, який буде купувати авто, огляне машину на місці і винесе вердикт (труп чи жива, варто брати, чи ні). Про все повідомить по телефону мені - а я - Вам. 3. Якщо вирішуєм, що берем авто, то перераховуєте мені завдаток (50% для Г2/Дж2/Ск2, або 70% для всіх інших авто) на мій рахунок в КредоБанку.
Ще забув дописати ! Якщо є реально сума для купівлі авто, то дзвоніть, пишіть, будем домовлятись. Просто так я не буду тратити жодної копійки на дзвінки в Польщу ! Ніхто без завдатку не буде їздити по Польщі і вибирати машину ! Термін доставки у Львів 1-3 дні. Все залежить де машина в Польщі, і ще від черг на кордоні, і т.д., і т.п.